160 kilo man: Adrian wil 50 kilo afvallen in slechts één jaar

50 kilo afvallen in een jaar - een gedurfde opzet. Maar zijn community op Instagram versterkt de rug van Adrian. Met succes: binnen zes maanden kon hij zweten met een uitgebalanceerd dieet en sport al 30 kilo uit de ribben.

Ik begon mijn reis naar een gezonder leven op 11.11.2017. Mijn startgewicht: 160, 3 kilo. Mijn linkerknie begon pijn te doen, mijn maag stond vele dingen en bewegingen in de weg en natuurlijk was alles veel vermoeiender dan het nu is. Vanaf dat moment was het duidelijk dat ik moest afvallen. Mijn bedoeling: 50 kilo per jaar.

Instagram als een motivator

Om bijvoorbeeld wat tips over het claimen van de hulp van de ziekteverzekering door te geven, heb ik besloten mijn verhaal op Instagram onder "Project150" te delen. Om ervoor te zorgen dat het niet saai wordt, heb ik regelmatig te maken met nieuwe uitdagingen / uitdagingen.

Bij de laatste uitdaging moest ik 2.2 kilometer in 50 minuten zwemmen. Dat was heel dichtbij, ten eerste kon ik niet eerder zwemmen, maar eerder bewogen als een puppy in de lucht, ten tweede was het zwembad vol op de laatste dag en ik had er een grote handicap door. Desalniettemin heb ik het gehaald met drie minuten achterstand en met deze actie zelfs meer dan 2000 euro donaties voor de "Hulp voor kinderen met kanker Frankfurt eV" meegenomen! Dat ik mijn aankoop kon combineren met een goed doel was geweldig! Ik had een veel grotere stimulans om deze uitdaging aan te gaan en ik heb alles gegeven! De kuitkramp is vijf dagen gebleven, maar het is het waard geweest!

Door met dokters te werken, kon ik vorige maand een spier- en vetmeting doen, kreeg ik een extra trainingsplan voor optimalisatie en verloor ik die maand 3 kilo, terwijl ik tegelijkertijd 700 gram spier kreeg. Dit zijn getallen waar ik heel trots op ben!

Ik was ook op de laatste FIBO en ik had ook een geweldige ervaring voor mij. In de loop van de Bundeswehr kon je gewichten ophangen. Ik dacht er niet lang over na en trok 30 kilo aan - tien kilo vest, tien kilo rugzak en vijf kilo aan gewicht in elke hand. Allereerst is de lucht verdwenen.

De gedachte dat dit hele gewicht nog maar een half jaar eerder op mijn lichaam lag, mijn benen dat moesten dragen en ik het dagelijkse leven doormaakte, was onbegrijpelijk.

Toen ontkende ik de cursus en natuurlijk begon ik meteen te zweten. Maar met de hulp van een vriend, de motivatie van iedereen om me heen en mijn ambitie, heb ik dat gedaan en elke hindernis genomen. Het is een andere zaak als je twee dozen water bij je hebt of de gewichten rechtstreeks naar je lichaam draagt. Ik wil dat gevoel nooit meer hebben! Tenzij het een uitdaging is.

Ondertussen heb ik bijna 2.800 volgers, mijn kleine gemeenschap geeft me ondersteuning en ik geef ze motivatie. Ik heb al meer bereikt dan ik had gepland en ga hiermee door! Na zes maanden ben ik 30 kilo af, voel me al een nieuw leven en kijk er naar uit om nog eens 20 kilo te verliezen, met nieuwe uitdagingen en nieuwe ervaringen die ik kan delen op Instagram.

Natuurlijk, sport is niet alles. Ik heb een voedingsdeskundige die wordt betaald door de ziekteverzekering en ook de smakelijkste recepten in mijn kroniek op Instagram deel. Het dieet dat ik volledig heb veranderd en heb geen problemen met onbedwingbare trek en dergelijke. Zoals je op een regelmatige basis kunt zien, eet ik ook burgers, schnitzels en koekjes, ik zal het niet nemen, maar het past ook perfect in mijn levensstijl en heeft niets te maken met valsspelen.

Verlaten met 27 kilo minder