Voedingsdeskundige Ben je een voedingscoach voor mij waard?

Ze helpen atleten en sterren naar topvorm. FIT FOR FUN-redacteur Inga Paulsen heeft het getest: zijn individuele voedingsdeskundigen ook geschikt voor ons?

Photo Gallery

Heidi Klum is de moeder van drie kinderen. En ondanks het kind in haar armen, presenteerde de schoonheid een schok, opnieuw modelgroottes. Zelfs Sarah Connor maakte een paar maanden na de geboorte van haar eerste kind opnieuw geweldige foto's. Het geheime wapen van de prominente Mamis: dagelijkse training, maar vooral een uitgekiend dieetprogramma van Starcoach David Kirsch. Iedereen die wil afvallen, kan ook in Duitsland een privé-voedingsdeskundige boeken die het zich kan veroorloven.
Welnu, mijn kinderen dragen geen pampers meer, dus kreeg ik geen ruzie meer over mijn resterende "babyspek". Ik weet veel over gezond eten, maar mijn trek in snoep slaat constant mijn droomfiguur op de weegschaal. Dus wie van de redactie zou beter geschikt zijn voor een zelftest met de foodcoach dan ik?
Dus ik blader door het internet en vind wat ik zoek in Hamburg-Eppendorf, bij het Instituut voor Sport- en Bewegingsgeneeskunde. Een telefoontje en drie dagen later staat de voedingsdeskundige Heike Lemberger voor me klaar. Ze is een professional in voeding, verzorgt topatleten en werkt voor televisie.
Sluit u aan bij Inga Paulsen en Heike Lemberger voor food coaching en klik door de afbeeldingengalerij!