Wat te eten? Gezond in Hollywood: wat eten de sterren?

Slank als de sterren! De droomlichamen van de beroemdheden zijn geen toeval: we zullen je vertellen wat er op de tafel van Madonna, Heidi Klum & Co.

Heidi Klum

Zelfs na vier kinderen heeft supermodel Heidi Klum nog steeds een onberispelijk cijfer. Dat is ze te danken aan haar fitnesstrainer David Kirsch, met wie ze al jaren traint en die haar ook ondersteunt in voedingszaken. Op het menu van de GNTM-presentator staan ​​proteïne-shakes, salade en groenten, evenals gevogelte en mager vlees. Koolhydraten en fruit zijn taboe. Vijf maaltijden zijn toegestaan, die ze neemt met tussenpozen van drie uur.

Jennifer Aniston

In de loop van haar carrière heeft de beroemde blondine vrijwel elk dieet geproefd van verhongering door Hollywood tot Atkins. Al enkele jaren zweert Aniston al bij het Sonoma-dieet, dat volgens haar uitvinder Connie Gutterson een levensstijl is. Deze vorm van voeding is afhankelijk van kleine borden en vers voedsel. Mager vlees en vis zijn de hoofdingrediënten, samen met groenten, peulvruchten en bepaalde soorten fruit.

Madonna

De pop diva is nog steeds in uitstekende vorm met haar 55 jaar. Hierachter is een harde training die bestaat uit dagelijks enkele uren yoga en pilates en een streng dieet. Jarenlang volgt het de voedingsregels van macrobiotiek en dus komen Madonna's prioriteit, volkoren rijst, peulvruchten, seizoensgroenten, algen en soja op tafel. Zuivel- en tarweproducten (met uitzondering van tarwegrassap), zetmeelrijke voedingsmiddelen en suiker zijn verboden.

Victoria Beckham

De voormalige Spice Girl is een fan van gerechten uit het Verre Oosten. Met haar vis staan ​​groenten en fruit op het menu. Aan de andere kant laat de ontwerper haar vinger op aardappelen en noedels. De moeder van vier kinderen, bekend om haar maat-nul-uiterlijk, geeft de voorkeur aan aardbeien, salade en sushi.

Cindy Crawford

Op 48-jarige leeftijd heeft het topmodel haar droomdimensies behouden. Het geheim achter haar smetteloze karakter: slok azijn voor het eten. Dit zou de eetlust moeten beteugelen, aldus de moeder van twee. Studies bevestigen dat met een paar spatten azijn over het voedsel het verzadigingsgevoel sneller wordt. Daarnaast vertrouwt de mooie Amerikaan en collega Heidi Klum op vijf kleine maaltijden per dag.

De veganisten

De nieuwste voedingstrend waar veel Hollywoodsterren zich aan hebben gewijd, is veganisme. Zijn volgelingen onthouden zich niet alleen van vlees en vis, maar ook van voedsel dat veeteelt vereist. Voor veganisten zijn producten als melk, eieren en honing ook taboe. Maar dat is nog niet alles: een veganistische levensstijl beïnvloedt meestal niet alleen het dieet, maar strekt zich ook uit tot andere levensgebieden. Veganisten vermijden cosmetica die op dieren is getest, kleding van bont, leer en wol, of geneesmiddelen die dierlijke ingrediënten bevatten.

Volgens de Duitse Voedingsmaatschappij is in Duitsland slechts de helft van de bevolking veganist. In Hollywood lijkt de veganistische levensstijl echter heel hip: acteurs zoals Natalie Portman, Tobey Maguire en Russell Brand zijn al lange tijd vegetariërs, nu hebben ze de volgende stap gezet naar volledig diervrije voeding.

Olivia Wilde werd in 2010 door de dierenrechtenorganisatie PETA 'Sexiest Vegetarian' genoemd. Het scherm grazie onthoudt zich niet alleen van vlees, maar is ook volledig veganistisch en plaatst op haar homepage ijverig haar favoriete veganistische recepten.

De muzieksterren Jay Z en Beyoncé hadden vorig jaar ook aandacht voor het onderwerp en kozen voor een experiment: ze leefden 22 dagen veganistisch. Hierna echter werd het celebrity-koppel betrapt in een kreeftenfestijnrestaurant - blijkbaar werden de twee na het experiment geen fulltime vegans.

Beyoncé

Naast haar veganistische voedingsexperimenten neemt de soul-diva haar lichaam af en aan met een limonadedieet. Het ontgift haar lichaam met een Master Cleanser die een mix is ​​van citroensap, ahornsiroop en cayennepeper. Zes tot twaalf glazen zijn de hele dag dronken, plus een zoutspoeling in de ochtend en kruidenthee in de avond.

Bron: Cover Media