Angel Alessandra Fit voor Victoria

Een platte buik, goed getrainde benen en een knal: zo komt supermodel Alessandra Ambrosio in topvorm voor de grote Victoria's Secret Show.

Op 2 december presenteren de Victoria's Secret Angels hun smetteloze lichamen in sexy lingerie aan een publiek van een miljoen dollar. In de aanloop naar de show trainen de schoonheden veel, omdat zelfs modellen hard moeten werken voor een droomlichaam.

Al tien jaar lang is de Braziliaanse Alessandra Ambrosio (met droomverhoudingen 86, 5 - 58, 5 - 86, 5) een van de meest beroemde engelen. Ondertussen is de 33-jarige moeder van twee kinderen, maar toch is ze wereldwijd een van de meest gewilde modellen. Dus dit jaar zal ze ook de eer hebben om de exclusieve Fantasy Bra te demonstreren. Maar wat is het geheim achter de scherpe figuur van Alessandra?

"Ik heb elke dag een maand lang getraind, veel verschillende soorten oefeningen gedaan, ik hou ervan te variëren en verschillende punten op mijn lichaam uit te werken, ik ben erg gefocust op mijn buikspieren en benen"

onthulde ze in het 'Bunte'-interview. Het hele jaar door probeert Ambrosio uit de frisse lucht te komen, zoals naar het strand gaan, waar ze bijvoorbeeld beachvolleybal speelt. Ze gaat regelmatig naar de sportschool, gemiddeld drie keer per week, terwijl ze Pilates doet en draait.

Daarnaast werkt de Braziliaan aan haar billen, die ze traint met een speciale training genaamd 'Brazilian Butt Lift' - een combinatie van samba, capoeira en aerobics. De Braziliaanse fitnesstrainer Leandro Carvalho ontwikkelde de training tien jaar geleden op verzoek van het model, dat dunnere dijen wilde, een stevige kont en lange slanke benen. Hier zijn enkele oefeningen:

Warm-up:

Ga heupbreed staan, buig je knieën een beetje, je voeten wijzen iets naar buiten, zodat je benen een ruit vormen. Ga nu op je tenen en strek je armen zijwaarts. Blijf in deze positie en neem een ​​paar stappen naar links, een paar naar rechts. Je kunt variëren naar wens, soms zelfs een stap in dezelfde richting nemen en een kleine tussenstap opbouwen. Zwaai je armen en heupen alsof je aan het dansen bent. Met goede muziek is de oefening nog leuker. Maak het totdat je goed zweet krijgt.

Je kunt de intensiteit van de oefening verhogen met een rubberen band die je om je voeten wikkelt.

Beweging van de capoeira

Sta heupbreed, kniel neer, palmen van uw handen raken elkaars borsten. Rek de billen zo ver mogelijk naar achteren uit. Nu recht je rechte rechterbeen recht. Je kunt jezelf ondersteunen met de linkerhand op de grond, de rechterarm blijft naar voren. Breng het been en de arm terug naar de startpositie (squat) en wissel van kant. Voltooi de oefening zo vaak mogelijk terwijl u uw tempo verhoogt.

Twee oefeningen met enkelgewichten

De volgende oefening zal op de grond worden voortgezet met enkelgewichten. Ga naar de viervoeter staan ​​en steun jezelf met de ellebogen. Verleng het linkerbeen recht naar achteren en leid het vervolgens naar links onder een hoek van 45 graden. Til hem nu op en leid hem aan de andere kant beschrijvend. Stop ongeveer 10 cm boven de grond rechts van de rechtervoet en leid het gestrekte been weer omhoog in een halve cirkel.

Voltooi zoveel mogelijk herhalingen en wissel dan van kant.

Zelfs de laatste oefening kan worden geïntensiveerd met enkelgewichten. Ga aan de rechterkant liggen en rust op de rechterelleboog. Til beide benen licht op. Til vervolgens je linkerbeen op en weer omlaag, op en neer. Voltooi 20 herhalingen.

Nu til je beide benen nog verder op. Deze keer wordt het bovenbeen onbeweeglijk opgehouden, terwijl het onderbeen wordt gebruikt om op en neer te bewegen. Ook hier worden de benen niet opgeslagen en worden er 20 herhalingen uitgevoerd. Wijzig de pagina's daarna.