Fat-away Drinks Smakelijke en caloriearme drank

Dorstlesser en vetverbrander tegelijkertijd? Ja, dat werkt! Deze vette drankjes zullen uw figuur verrassen en bereiden ze dus voor!

Als je gezond bent, wil je ook zorgen voor de drankjes die je consumeert. Sommige frisdranken zoals de trenddrank Bubble Tea (zie ook de aanbevolen kolom links) en zelfs sommige vruchtensappen zijn echte calorie-valkuilen en niet per se gezond! We onthullen welke fat-away drankjes je kunnen helpen gewicht te verliezen en hoe ze kunnen worden voorbereid.

ayran

Oorspronkelijk uit de regio's Anatolië, Armenië en Georgië, wordt deze verfrissende drank traditioneel gemaakt van schapenmelk of, als alternatief, van koeien- of geitenmelk. Hoewel er zoete varianten zijn, wordt Ayran meestal pittig geserveerd, gekruid met zout en kruiden.

Om zelf ayran te maken, neem twee porties yoghurt en een portie water en mix de ingrediënten (met een schuimbezem of melkschuimer) samen met een snufje zout (overdrijf niet!) Tot het geheel schuimig is. Hoe hoog het vetgehalte van yoghurt van u afhangt - in het algemeen geldt hoe lager de yoghurt, hoe wateriger de ayran. Voeg afhankelijk van uw voorkeur kruiden en specerijen toe, zoals citroenmelisse, munt, dille of basilicum. Voor een extra dehydraterend effect kunt u Ayran serveren met gehakte komkommer. Geniet van goed gekoeld!

Bloem water

Iedereen die wil afvallen, wordt altijd geholpen met water - dit neemt tenslotte het verlangen weg en helpt constipatie te voorkomen. Als dit saai is, kun je het op smaak brengen met aromatische bloemen! Dit geeft het hele ding bovendien een ontgiftende werking en bevordert de vetverbranding. Om water in de bloem te maken, neem je 1, 5 liter water en meng je het met 2 plakjes citroen en een beetje gebroken citroenmelisse. Voeg vervolgens bloemen toe (gekocht of uit uw eigen tuin) en laat een half uur nippen. Vooral goed zijn rozenblaadjes en viooltjesbloemblaadjes.

MATE TEA

Oorspronkelijk uit Zuid-Amerika, zou deze thee een echt vetverbrandingseffect hebben. De werkzame stof die theobromine bevat, stopt bijvoorbeeld honger en stimuleert ook de stofwisseling. Daarnaast kun je de mate thee maken met limoenen, omdat ze niet alleen heerlijk en verfrissend smaken, maar ook vet omzetten in energie. De partnerthee is ook eetbaar met kaasjeskruid en rozenblaadjes - deze hebben bovendien een eetlustonderdrukkend effect. Overigens is de thee koud gedronken.

WEI MET ABRIKOZEN

Hoewel wei "slechts" een bijproduct is van kaas- of kwarkproductie, kan het als een drankje worden gebruikt op een veelzijdige en figuurbehoudende manier. In 100 ml zit vast namelijk slechts ongeveer 23 kcal. Daarnaast stimuleert wei de lever en de darmfunctie, zuivert en levert het waardevolle eiwitten en mineralen.

Pure proeft niet iedereen, dus je kunt ze op smaak brengen met fruitadditieven. Pureer de wei met abrikozen om bovendien de vetverbranding te bevorderen en uw lichaam te voorzien van bio-voedingsstoffen zoals B-vitaminen, foliumzuur en kalium. Deze zorgen voor een prachtige huid en haar.

Bron: Cover Media