Ervaar 4 kilo verderop met de Online Figuro Coach

Drie weken lang is Marco St. uit Hamburg met de nieuwe online figuurcoach van True Fitness Blog, 4 kilo al weg! Zijn eerste rapport zorgt ervoor dat Marco zich ook meer op jou lijkt?

Ruim drie weken geleden besloot Marco voor eens en altijd de spek uit te proberen. Wat hij nu nodig had, was een gids - een soort voedings- en fitnesscoach die hem de kunst van het doden van vet leerde. Tijdens het surfen op internet, zag hij de True Fitness Blog FigurCoach. Neem het online met "Eet wat je lekker vindt, train wat je lekker vindt en verlies gewicht zoals je altijd al hebt gewild - met een op maat gemaakt online voedings- en fitnessprogramma!" En dat alles voor de prijs van 14, 95 euro per maand klonk verleidelijk. Dus Marco tekende voor de True Fitness Blog Online Figuro Coach en startte meteen het onderzoek.

Online afslanken met voedingsanalyse en prestatiecontrole

Gewicht, lengte, tailleomvang, eetgewoonten, favoriete sporten, trainingsfrequentie - dit en meer was Marco bij het controleren. "Toen het resultaat kwam, was ik een beetje geschokt door het aantal kilo's dat naar beneden moest. Maar omdat de eerste wekelijkse taak kwam, startte ik meteen het programma. "Elke dag houdt Marco nu het online dagboek bij van wat hij eet, drinkt, wat hij doet en hoe zijn dagelijkse routine eruit ziet. "Ik krijg zelf een goed overzicht, want voor elk gerecht heeft de coach de calorische inhoud klaarliggen. En als ik aan het sporten ben, zie ik ook meteen hoeveel calorieën ik weer onschadelijk heb gemaakt. "

Train met de True Fitness Blog Online figuurcoach
Na het bepalen van het fitnessniveau, krijgt de gebruiker exacte trainingsinstructies en bovendien aangepaste trainingsvideo's. Marco traint twee dagen per week in de Kieser-studio en is nu - geanimeerd door de coach - opnieuw twee keer per week. "Wat ik goed vind, is de feedback van de coach voor alles wat ik doe. Als de coach me vertelt dat ik deze week meer volle granen zou moeten eten, of als mijn trainingsschema goed was, dan voel ik dat er echt een trainer is om me te helpen mijn doel te bereiken. "
In de drie weken dat Marco nu betrokken is, heeft hij 4 pond verloren en voelt geweldig. "Ik hou al van een broek die de hele winter veel te krap voor me was. Ik blijf gaan want de volgende zomer komt zeker! ".

Meer informatie

Interesse gewekt? Meld u nu aan en ontvang uw individuele stapsgewijze handleiding voor een slanker, gezonder leven. (Geen risico, 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie). Bovendien zullen onze fitness- en voedingsdeskundigen al uw vragen beantwoorden en u helpen uw doel te bereiken.
Lees hier meer.