Kayla Itsines Slank met Kayla-itsines

De kilo-talks van True Fitness blog: verlies in twee weken minstens twee kilo! Deze keer: met zweterige krachtcirkels van Kayla Itsines naar het droomlichaam.

Met 28 minuten intensieve training om te dromen: dat belooft Kayla Itsines met haar "Bikini Body Guide" (BBG). De Australiër inspireert momenteel vrouwen over de hele wereld. Tegelijkertijd gebruikt ze Instagram (3 miljoen volgers) om haar klanten te motiveren met hun voor-en-na foto's. Het programma is exclusief voor vrouwen ontworpen en moet helpen om hun eigen bikinilichaamsdoelen te bereiken. Het doel is om fitter en sterker te worden en zijn eigen beste vorm te vinden.

Dat zijn Kayla Itsines

Kayla Itsines is slechts 26 jaar oud heerser van een fitness-imperium dat haar al een fortuin van 46 miljoen Australische dollars heeft gegeven [ongeveer 30 miljoen euro]. Geen wonder dat het financiële tijdschrift 'Forbes' haar fitness-beïnvloeder van het jaar noemde. Haar beroemde Bikini Body Guide, die belooft te worden getransformeerd binnen 12 weken, is een cult en haar YouTube-kanaal heeft meer dan 200.000 abonnees. Wat is het geheim van het succes van Kayla Itsines?

Kayla Itsines luistert naar haar volgers

De personal trainer heeft acht miljoen Instagram-volgers die hun leven en training willen delen. Uw mailboxen zijn vol wanneer uw smartphone en computer 's morgens worden ingeschakeld. Niettemin leest ze elke dag honderden persoonlijke berichten en beantwoordt ze op Instagram. Dit heeft haar zo populair gemaakt, waarvan de schoonheid van Adelaide overtuigd is. "Volg je passie, maar luister naar je publiek en merk op wat ze te zeggen hebben. Er is niets erger dan iets te produceren waarvan je denkt dat het cool en prachtig is, maar in werkelijkheid is het niemand interesseren, "zei ze in een gesprek met Collective Hub.
Ze doet hetzelfde met haar zakelijke klanten - ze neemt dankbaar elke opmerking in ontvangst en neemt serieus kritiek en suggesties: "Dit is de enige manier om een ​​product te maken dat de klant wil."

Fans houden van de eerlijkheid van Kayla Itsines

Kayla Itsines is op het tapijt gebleven en is niet bang om te delen met positieve ervaringen en negatieven met hun volgers. Dus gaf ze eerlijk toe dat de dood van een van haar honden haar kortweg beroofde van de motivatie om te werken. "Tijdelijk stopte ik regelmatig met trainen. Alleen wandelen en af ​​en toe trainen probeerde ik te doen. Toen zei ik tegen mezelf dat ik me dat niet kan aandoen en opnieuw begon. TJ [haar hond] zou trots op me zijn! "Deze openheid van Kayla Itsines wordt gewaardeerd door haar fanbase. De personal trainer voelt zich nu sterker dan ooit. "Oh, en ik weeg twee kilo meer. Dit is een goede herinnering dat we allemaal menselijk zijn en onze ups en downs leven. "

En zo gaat Kaylas BBG

Het e-boek (ongeveer 50 €, via kaylaitsines.com.au) bevat een 12- wekenplan met kracht- en uithoudingseenheden . Het is verdeeld in drie fasen van elk vier weken, met toenemende intensiteit en reikwijdte in kracht- en duurtraining. De workouts bestaan ​​uit krachtoefeningen die functioneren als een High Intensity Training vanwege hun rijgen in de cirkel. Een cirkel duurt zeven minuten, er zijn vier passes. De benen, armen en buik evenals het hele lichaam worden getraind. Met regelmatige trainingen en een gezond dieet zou je al na een paar weken significante vooruitgang kunnen zien - de Instagram-foto's beloven. Onze stagiair Laura-Sophie heeft het voor je geprobeerd!

Veel discipline

Student Laura-Sophie Ninzig vocht tegen de klootzak. Met succes: sterker, fitter en 4 kilo magerder is de conclusie .

Wat was je motivatie?
Ik hou van sporten en ga al enkele jaren regelmatig naar de sportschool. Helaas, ondanks de dagelijkse training tijdens mijn semester in het buitenland in Canada, heb ik een paar pond gekregen en was ik niet langer blij met mijn uiterlijk. Mijn bedoeling voor het nieuwe jaar was dus: naar beneden met de overtollige kilo's. Omdat ik Kayla al een tijdje op Instagram volg, dacht ik dat het nu het moment is om haar training zelf te testen.

Wat vond je van de training?
Alleen de eerste twee weken waren een flagrante verandering. Hoewel ik mezelf als atletisch zou omschrijven, ging ik na de krachttraining redelijk goed naar de pomp. Ongelooflijk hoe vermoeiend de training was en nog steeds is. Aan de ene kant was dat vrij positief, omdat ik voelde dat ik iets had gedaan, maar aan de andere kant, het knaagde aan mijn motivatie en ik wilde stoppen. Maar toen kon ik mezelf steeds opnieuw vangen en motiveren.

Hoe voelde je je erover?
Vanwege de hoge belasting in de beginfase had ik na twee weken een kleine daling. Na het werk kon ik nauwelijks opstaan ​​om te trainen. Dat duurde echter niet lang, want toen ik me realiseerde hoeveel vooruitgang ik in zo'n korte tijd had geboekt, gaf het me kracht voor de komende paar weken. En met vooruitgang bedoel ik vooral mijn conditie en kracht. Na slechts twee weken waren push-ups en burpees veel gemakkelijker dan voorheen! Dat had ik niet verwacht.

Hoeveel gewicht heb je verloren?
Ik verloor meer dan vier kilo in de vier weken. Dat vereiste ook veel discipline, maar het was het waard. Niet alleen ben ik lichter, maar ik heb ook veel meer energie, uithoudingsvermogen en kracht. In de tussentijd is de schaal voor mij zelfs niet zo belangrijk omdat je Kayla's training optisch ziet. Als ik blijf gaan en meer aandacht aan mijn dieet besteed, hoop ik snel wat buikspieren te zien.

Wat was de grootste uitdaging?
Het is duidelijk de discipline om te handhaven. Als je succes wilt zien, moet je echt schoppen. In Kayla is de 'Bikini Body Guide' van toepassing: helemaal of helemaal niet. Als je voor het programma kiest, dan moet je er echt doorheen willen - anders verlies je snel de nodige motivatie voor de hoge eisen. Je moet echt iets veranderen om door te zetten. In feite is het de tip van Kaylas om keer op keer succesfoto's te schieten om zichzelf te motiveren.

De conclusie

Kayla's BBG is niet voor beginners - maar ze zegt het zelf. Een bepaald niveau van uithoudingsvermogen en kracht die je mee moet nemen om de intense trainingen te weerstaan. Daarnaast heb je een enorme discipline nodig zodat de binnenste klootzak niet opnieuw wint. Daarom is het de moeite waard om de vrije testweek door te nemen - en vervolgens om te beslissen of het programma echt iets voor jou is. Trainen was ongelooflijk leuk na enkele aanvankelijke problemen, en ik zal het zeker voortzetten - zij het misschien niet zo strikt! Omdat de gids een klein nadeel heeft: de afgelopen vier weken zijn er enorm veel trainingssessies gepland. Dit is moeilijk te doen voor werkende mensen. Maar zelfs als u alleen de eerste acht weken doormaakt, ziet u al grote successen. Dan is het tijd om op de hoogte te blijven en persoonlijk krijg ik drie tot vier eenheden per week.

PS: Dieet speelt natuurlijk nog steeds een enorm belangrijke rol. Kayla helpt je om fit en getraind te zijn - maar als je alleen maar friet, pizza en döner kebab eet, zal deze gids je niet helpen je droomfiguur te krijgen!