Figuur Voedsel Slank door de dag

Geen tijd voor sporten in de sportschool? Beroemdhedencoach Karsten Schellenberg onthult trucs voor snelle figuurtraining in het dagelijks leven hier. Deze keer: belangrijke tips voor eten en drinken!

Gebrek aan tijd leidt vaak tot meer dan alleen gebrek aan lichaamsbeweging. Het gezonde dieet is meestal te kort, wanneer de klok op het werk weer lijkt te racen, terwijl bergen werk op het bureau stapelen.
Met deze tips wordt je nog steeds fit en gezond tijdens een stressvolle dag - nu is het tijd om beter te eten :

  • Om een ​​energietekort te voorkomen, is het het beste om de volgende voedingsmiddelen te kopen: noten, yoghurt, bananen, appels, munt, gember, aardappelen, kipfilet, sojamelk, eiwitpoeder en heldere bouillon. Dit zal u tijd besparen en uw brood verdienen!
  • In plaats van een tijdrovende maaltijd: meng een heerlijke shake. Voed de blender bijvoorbeeld met 1 banaan, 1 appel, 2 muntblaadjes, een scheut olijfolie, wat donkere honing als je wilt - en voeg verse melk en wat eiwitpoeder toe.
  • Niet slingeren als je weinig tijd hebt. Aan de andere kant, langzamer eten levert meer plezier op, aan de andere kant neem je niet zoveel calorieën mee: het duurt ongeveer 20 minuten voordat de uitwisseling van informatie tussen de maag en het hoofd is voltooid en de boodschap "vol" is aangekomen. Iedereen die zijn of haar tijd aan het eten neemt, heeft in deze 20 minuten veel minder calorieën op de teller dan een snelle eter.
  • Voor de energieboost tussendoor: als in de middag de kleine honger komt, reik dan niet naar de chocoladereep. Duurzaam en gezonder deze verzadigde roomkaas (zie recept) - het biedt ook snel beschikbare koolhydraten en een goede portie eiwitten.

Het recept:

• 1 banaan
• 1 eetlepel citroensap
• 200 g korrelige roomkaas
• wat gemalen kaneel
• 2 Tl honing
• Citroenmelisse voor garnering
1. Schil de banaan, snij in dunne plakjes en besprenkel met het citroensap.
2. Serveer korrelige roomkaas en banaan in diepe ontbijthouders. Strooi er een snufje kaneel over. Sprenkel de honing eroverheen. Garneer met citroenmelisse en serveer onmiddellijk.
Geniet van je maaltijd!

KARSTEN SCHELLEN BERG De Berliner noemt zich een "fitness-werker" en werkt landelijk als personal trainer. Hij brengt tv-sterren zoals Detlef D! Soost, acteurs als Franka Potente, muzikanten ("Reamonn") en modellen (bijv. Playmate Janine Habeck) in vorm - maar ook "janz normal Leute". In True Fitness Blog onthult hij hoe je elke dag fit kunt blijven met kleine trucjes.