Afvallen met sporten Hoe blijf je op de bal

Beweging is een belangrijk element om gewicht te verliezen. Hier zijn de beste tips over hoe je het gewichtsverlies bij sport kunt bijhouden - zelfs als je er geen zin in hebt ...

1. Gewichtsverlies met Sport: Begin met

Als je eenmaal hebt besloten om af te vallen met meer sport, start je meteen. Natuurlijk is er altijd een excuus. Maar vandaag is de dag dat je begint met het implementeren van je Slim Plan!

2. Gewichtsverlies met sport: tips van het net

Andere atleten hebben vaak vergelijkbare problemen - dus verwisselen. Bevinden zich in je vriendenkring slechts enkele mensen die regelmatig verhuizen, zoek contacten in het netwerk. Omdat er geschikte fora zijn voor elke sport. Voer gewoon de zoekwoorden Forum en de betreffende sport in op Google. Natuurlijk zul je hier ook iets vinden!

3. Gewichtsverlies met sport: tijdsdruk

Vanaf nu is je training net zo belangrijk als een vergadering op kantoor. Neem daarom ook uw eenheden op in uw agenda - ploegendiensten zijn uitgesloten, gewichtsverlies met sport is belangrijk voor u! Maak een half uur later een afspraak met kennissen - echte vrienden zullen dat waarderen.

4. Gewichtsverlies met sport: collega's roddelen

Niets is zo erg als jezelf voor collega's in verlegenheid te brengen. Dus open je plannen en vertel je kantoor over je nieuwe passie voor sport. Je verdient hier niet alleen veel respect voor, je bagatelliseert ook niet om me in de steek te laten door de figuurtraining weer op het goede spoor te zetten.

5. Gewichtsverlies met sport: training in tact

De MP3-speler is een ideale trainingspartner en zorgt voor een goed humeur onderweg. Maak een speciaal samengestelde afspeellijst met dezelfde lengte als de bedoelde eenheid - bij voorkeur met een paar langzamere nummers aan het begin en einde om op te warmen en af ​​te koelen. Of zoek naar spannende MP3-audioboeken voor afleiding. Voor meer informatie over muziek en sport op True Fitness Blog klikt u op de beste sport-koptelefoons, koptelefoons in de test, MP3-speler in de sportschool en hardlopen met muziek.

6. Afvallen met sport: ga vreemden

Je kunt niet echt beginnen met werken. Laat dan de schoenen in de kast - en probeer gewoon een andere sport. Voor uw verlangen om af te vallen met sporten, is het alleen belangrijk dat u een paar calorieën op een atletische manier consumeert. Dus haal het tennisracket uit de kelder of doe een ronde met je inline skates.

7. Afvallen met sport: trainingsbijeenkomst

Wie zit er graag op iemand te zitten? Dus maak vrienden met vrienden voor een training. Het beste voor een vaste datum. Om een ​​dergelijke datum met de sport te annuleren om samen af ​​te vallen, is veel kracht nodig - het is meestal gemakkelijker om je sporttas in te pakken en je er doorheen te vechten. Als u bijvoorbeeld niemand in uw kennissenkring kunt krijgen, neem dan contact op met een hardloopclub of club voor uw sport. In veel clubs zijn er nu hobbygroepen.

8. Gewichtsverlies met sport: boekhouding

Als u precies wilt weten, noteer dan uw exacte trainingsgegevens in een trainingsdagboek. Dus je realiseert je snel dat je niet alleen op de weegschaal of de BMI (BMI-calculator) maakt, maar ook qua prestaties enorme vooruitgang boekt. Dat maakt de volgende training gemakkelijker.

9. Gewichtsverlies met sport: beloning

Een nieuwe sportoutfit, een paar nieuwe liedjes voor je MP3-speler of een van de hartslagmonitors waar je al heel lang naar op zoek bent - na een inspannende trainingsweek kun je jezelf ergens mee bezig houden. Dan zal de volgende eenheid de stemming verdubbelen.

10. Afvallen met sport: blijf flexibel

Ga ontspannen en blijf realistisch en flexibel. Het doel zou bijvoorbeeld moeten zijn om één tot twee kilogram per maand kwijt te raken. En als bij het verliezen van gewicht met Sport soms een eenheid faalt, geen probleem! Wat belangrijker is, is dat je daar permanent blijft - en geniet van de sport!