Blitz-dieet Snel 2 kilo weg zonder jojo-effect

In conventionele crashdiëten is de frustratie onvermijdelijk: in plaats van vet worden spieren verbrand - niet met het door experts ontwikkelde flitsdieet van True Fitness Blog.

Je wilt snel 2 kilo verliezen, maar je bent te veel op conventionele diëten en je weet ook dat met crash-diëten zelfs vaak in de jojo-val terechtkomt. Daarom hebben we een snel figuurweekend voor JOU ontwikkeld - een verfijnd en intens dieetprogramma dat in slechts drie dagen tot 700 gram lichaamsvet zal verbranden. Omdat ons principe tegelijkertijd een grote hoeveelheid water verliest, kan uw balans zelfs een verlies van 2, 5 tot 3 kilogram vertonen. Als onderdeel van het water wordt het weer opgeslagen, maar verdwijnt rond de bodem ongeveer 1 tot 2 kilogram permanent.

Ernstig en effectief: het dieetweek dieet van True Fitness Blog

Ons Slim Weekend is ontworpen om u tussen 800 en 1200 kilocalorieën (kcal) per dag te nemen. Je moet niet eten of honger lijden - anders bestaat het risico dat je lichaam minder vet gebruikt en vooral spieren voor energie. En het is belangrijk om deze te houden, want als spieren verloren gaan, zal de hoeveelheid energie die uw lichaam per dag verbruikt ook afnemen. Het resultaat: in plaats van permanent ideaal gewicht komt het beruchte jojo-effect.

Nu begint het

Wil je ons Blitz dieetweekend eens proberen? Klik dan hier.