Afvallen met sport en eiwit De nieuwe eiwitformule

Verzadiging en optimale vetverbranding zijn de belangrijkste doelen van het FIT FOR FUN-dieet met de nieuwe eiwitformule. Eet gezond en lekker!

Nieuwe eiwitformule zorgt voor succes

In het FIT-FOR-FUN dieet worden we begeleid door huidig ​​onderzoek en de pre-evaluatie van de Europese "Diogenes-studie". Nieuw en nog effectiever: een aangepaste voedingsdistributie die de prestaties verbetert. Dit is hoe ons "multi-eiwitdieet" werkt: van de 1400 tot 1600 calorieën die je dagelijks kunt consumeren tijdens het FIT FOR FUN-dieet, komt een groot deel (25 procent) uit magere eiwitten en 45 procent uit goedkope koolhydraten en tot 30 procent van gezonde vetten. Veel vezels en veel vocht optimaliseren de verzadiging.

Bevestigd door wetenschappers

Prof. Dr. Michael Hamm van de Hamburg University of Applied Sciences: "Proteïne is net als het afvallen in combinatie met sporten (zie ook onze topic eiwitrepen) belangrijk om de spiermassa te behouden. Het is al lang verzadigd en het metabolisme van eiwitten verbruikt al een deel van de energie - veel meer dan met koolhydraten en vet. Daarom wordt het FIT-FOR-FUN-dieet met veel eiwitbevattende voedingsmiddelen en de vele eiwitgebaseerde recepten aanbevolen. "

Veel recepten

Heb je de smaak? Een groot aantal recepten op basis van eiwitten vindt u in onze grote receptendatabase.