Stap 3 Eet regelmatig

Een belangrijke stap in de richting van een permanent slank figuur: regelmatige maaltijden, waarbij u uw eten opeet. Als u niet oplet, kunt u geen dieet volgen.

Uw metabole motor heeft regelmatige energievoorziening nodig voor optimale prestaties. Daarom: neem een ​​goed ontbijt en bewaar maaltijden.
Hoe en waarom
Regelmatige voedselinname is de basis van fysieke en mentale prestaties. Niet eten betekent honger en voedende deprivatie voor het lichaam. Het resultaat: gebrek aan concentratie, zwakte en prikkelbaarheid. De volgende maaltijd zal selectiever en buitensporiger zijn dan nodig. Welk maaltijdritme het beste voor u is, u kunt onze oefening testen. Kortom: sla het ontbijt nooit over! Volkoren ontbijt maakt je mager volgens Amerikaans onderzoek, omdat er dan overdag minder vet en cholesterol wordt geconsumeerd. Ontbijtmuffels kunnen de dag ook met fruit beginnen en dan op het menu staan ​​voor de tweede ontbijtvullende broodjes.
De oefening
Drie of vijf maaltijden? Welke betere manier om te rijden: slechts drie grotere maaltijden per dag - met pauzes tussendoor, waarbij je helemaal niet in aanraking komt met eten? Of heb je regelmatig energiereparatie nodig (drie maaltijden plus twee snacks)? Test beide op twee dagen elk. Het door uw lichaam geliefde ritme moet permanent worden gehandhaafd.
Het doel
Hunkeren is een slechte gids voor de keuze van voedsel, alleen degenen die het onder controle hebben, zullen uiteindelijk een ontspannen voedingsgedrag vinden.

eMag speciale editie: nu afvallen!

Het beste van ware fitnessblog! Je kunt nu de beste artikelen van een vintage True Fitness-blog vinden over de onderwerpen workout, fitness en voeding in onze eMag speciale editie "Jetzt Abnehmen!" Het complete eMagazine voor de iPad met veel interactieve elementen, videoworkshops en de Je kunt nu de beste slanke recepten hier downloaden voor de prijs van 3, 59 euro.

The True Fitness Blog Diet als een e-book

Wil je nu beginnen? We hebben het juiste voor u: het meermaals bekroonde True Fitness Blog-dieet als een praktisch eBook. Onze sport- en voedingsdeskundigen hebben een eenvoudig en begrijpelijk compleet pakket samengesteld. Bereik uw ideale gewicht op een gezond en duurzaam pad met de True Fitness Blog Strategie! Het beste van alles is dat je het hier en nu kunt downloaden en meteen aan de slag kunt.
Het ware fitness-blogdieet: begrijpelijk, motiverend en geschikt voor iedereen. Bestel nu voor slechts 19, 95 €!
Je kunt het eBoek hier downloaden