Stap 8 Echte honger

We zouden moeten eten om vol te zijn en gezond te blijven. Maar in onze stressvolle wereld zijn er zoveel andere redenen om te eten. Leer om echte honger uit te filteren.

"Ik moet mijn bord leeg opeten." "Ik heb nu iets nodig om te ontspannen." Weinigen eten alleen uit echte honger. En waarom eet je? Dit is wat u zou moeten ontdekken in deze stap van de dieetverandering.
Hoe en waarom
Degenen die eten om zichzelf te belonen of om te gaan met de stress van de dag hebben te veel redenen om te eten - en zullen automatisch meer eten dan hun lichaam nodig heeft om vol te worden. Als de ziel vol moet zijn, heeft ze iets anders nodig - z. Bijvoorbeeld een klop op zijn eigen schouder, een korte uitbarsting van woede, een knuffel. Om de verbinding van de werkelijke spirituele behoeften met verlangens te ontbinden, heb je geduld en goede wil bij jezelf nodig.
De oefeningen
Les 1: introspectie. Vraag jezelf vóór elke maaltijd - geen beoordeling - alleen, "Waarom wil ik dat eten - en waarom nu?"
Les 2: Als je besloten hebt om te eten, neem dan een pauze na het eerste hongergevoel. Vraag jezelf nu af of je echt trek hebt. Alleen als dat het geval is, blijven we eten. Als dat niet het geval is, schuift u de plaat opzij en maakt u de maaltijd af. U hoeft geen voorraden in te slaan.
Het doel
Leren onderscheiden: heb ik echt honger of heb ik echt iets anders nodig? Alleen degenen die hun werkelijke behoeften erkennen, kunnen oplossingsstrategieën ontwikkelen. Ook: er wordt aandacht besteed aan wanneer verzadiging moet beginnen en vervolgens hoe hierop moet worden gereageerd.

eMag speciale editie: nu afvallen!

Het beste van ware fitnessblog! Je kunt nu de beste artikelen van een vintage True Fitness-blog vinden over de onderwerpen workout, fitness en voeding in onze eMag speciale editie "Jetzt Abnehmen!" Het complete eMagazine voor de iPad met veel interactieve elementen, videoworkshops en de Je kunt nu de beste slanke recepten hier downloaden voor de prijs van 3, 59 euro.

The True Fitness Blog Diet als een e-book

Wil je nu beginnen? We hebben het juiste voor u: het meermaals bekroonde True Fitness Blog-dieet als een praktisch eBook. Onze sport- en voedingsdeskundigen hebben een eenvoudig en begrijpelijk compleet pakket samengesteld. Bereik uw ideale gewicht op een gezond en duurzaam pad met de True Fitness Blog Strategie! Het beste van alles is dat je het hier en nu kunt downloaden en meteen aan de slag kunt.
Het ware fitness-blogdieet: begrijpelijk, motiverend en geschikt voor iedereen. Bestel nu voor slechts 19, 95 €!
Je kunt het eBoek hier downloaden