Zelf koken Dus je begint nog gemakkelijker!

Wat heeft koken te maken met afvallen? Heel veel - zelfs voorbereid is frisser, gezonder en lichter. Omdat je zelf bepaalt hoeveel room, boter of olie je erin stopt!

Ten eerste is zelf koken leuk! Vrolijke groenten hakken, wilde sla wassingen, borrelende potten en pannen - deze week kan heet zijn in uw keuken. Bevroren pizza, hamburgers en soepen in blik zijn taboe!

Kook jezelf: hoe en waarom

Of het koken zelf uiteindelijk beter smaakt, is niet bewezen. Het is echter bewezen dat sissen op je eigen fornuis aanzienlijk gezonder is dan kant-en-klare maaltijden, fast food of kantinemaaltijden. Als je zelf kookt, heb je alles onder controle: omdat je zelf bepaalt wat en hoe je wilt koken. Het bepaalt ook hoeveel vet en welke hoeveelheden groenten en verzadigde koolhydraten op uw bord terechtkomen - hoe dan ook, er zijn minder verborgen vetstoffen, ongunstige koolhydraten en additieven gegarandeerd.

Koken voor jezelf: hier komt de oefening!

Laten we gaan: deze week bent u dagelijks verantwoordelijk voor uw hoofdmaaltijd, of het nu een weelderige salade, een snelle pasta of een chique nouvelle cuisine is. Onze tip: als u werkt, kunt u 's avonds uw eigen maaltijd bereiden en tijdens de middagpauze salades of heerlijke soorten brood vermijden. Gebrek aan tijd als excuus is niet van toepassing. Diepgevroren groenten en hulpmiddelen voor gezond zelfgemaakt koken zijn toegestaan. Zelfs gekookte pasta met een snelle tomatensaus gemaakt met uien, knoflook, ingeblikte tomaten en basilicum gekookt in olijfolie gaat net zo snel als "Miracoli".

Het doel

Laat jezelf verwennen en geniet van gezond koken. Creëer een snel repertoire van lichte recepten die je goed kunt proeven en succesvol kunt zijn.
Wanneer de vraag rijst: "Wat kook ik vandaag?" Blader dan door onze grote recepten database en vind veel geweldige recepten.

eMag speciale editie: nu afvallen!

Het beste van ware fitnessblog! Je kunt nu de beste artikelen van een vintage True Fitness-blog vinden over de onderwerpen workout, fitness en voeding in onze eMag speciale editie "Jetzt Abnehmen!" Het complete eMagazine voor de iPad met veel interactieve elementen, videoworkshops en de Je kunt nu de beste slanke recepten hier downloaden voor de prijs van 3, 59 euro.

The True Fitness Blog Diet als een e-book

Wil je nu beginnen? We hebben het juiste voor u: het meermaals bekroonde True Fitness Blog-dieet als een praktisch eBook. Onze sport- en voedingsdeskundigen hebben een eenvoudig en begrijpelijk compleet pakket samengesteld. Bereik uw ideale gewicht op een gezond en duurzaam pad met de True Fitness Blog Strategie! Het beste van alles is dat je het hier en nu kunt downloaden en meteen aan de slag kunt.
Het ware fitness-blogdieet: begrijpelijk, motiverend en geschikt voor iedereen. Bestel nu voor slechts 19, 95 €!
Je kunt het eBoek hier downloaden