True Fitness Blog Dieet Diets onder test

Probeer het ware fitness-blogdieet twee of drie dagen uit. Lichte, smakelijke recepten waar je gegarandeerd van af zult vallen. Ga gewoon aan de slag en neem twee dagen af.

Wat zit er achter het dieetprincipe?
Combinatiediëten zoals het True Fitness Blog Dieet zijn bedoeld om kilo's te laten smelten door de combinatie van calorie-besparingen in voedsel en calorie-inname door fysieke activiteit. De voedingsschema's bevatten meestal tussen 1400 en 1800 calorieën per dag, die worden gekenmerkt door veel verzadigende eiwitten en complexe koolhydraten en weinig dierlijk vet. Veel kruidenvoeding moet ervoor zorgen dat er geen honger naar boven komt. Daarnaast staat oefening op het plan - meestal drie keer per week 60 minuten kracht- en duurtraining. In sommige diëten zijn er tips over het veranderen van eetgewoonten en stress naast training en het dieetplan.
Bekende providers? z. B. True Fitness Blog Dieet, "Brigitte" Dieet, Weight Watchers.
Veel recepten: vanuit de recepten van True Fitness blog kun je weken lang een heerlijk-light dieet samenstellen. Voor elke maaltijd van de dag en voor ingrediënten. Een weekend is geweldig om een ​​paar recepten uit te proberen.
Een echte fitnessblog dieetdag in korte versie: ontbijt: 2 eetlepels volkoren granen, 1 appel, 1/2 banaan, yoghurt, ongezoete thee of koffie. Lunch: Plantaardige rijstpan met een handvol noten. Snack: knäckebröd met kalkoenborst, radijs en slablaadjes. Diner: tomatensoep met kruiden, mineraalwater en ongezoete thee. Drie dagen per week: 60 minuten uithoudingssporten zoals hardlopen, fietsen, zwemmen of, als alternatief, krachttraining.
Wat zeggen experts over het dieet van True Fitness Blog? In verschillende tests en proeven, diëten met hun caloriearme dieet en voedingsplannen 1400 calorieën per dag en sport zeer goed. Te zware vormen met een dagelijkse inname van minder dan 1000 calorieën en extreme trainingen overweldigen de meeste mensen die lijden aan gewichtsverlies en leiden tot sloop. Dit is echter niet van toepassing op het blog van True Fitness-blogs, dat het aspect ontspanning als een speciaal kenmerk bevat en daarom bijzonder holistisch is. Prof. Susanne Klaus, metabolismedeskundige van het Duitse instituut voor humane voeding Potsdam-Rehbrücke: "Het combinatieprincipe werkt goed, vooral als het dieet voldoende receptuurselectie en een uitgebalanceerd dieet biedt en de 'gebruiker' maaltijden kan kiezen die bij zijn voorkeuren passen. Ook belangrijk is hier een matige hoeveelheid plantaardige vetten op het dieet en de voorkeur van complexe koolhydraten uit volle granen. Het tellen van calorieën op zichzelf moet op de lange termijn eindigen en het dieet veranderen in vlees en bloed. Heel goed is dat in combi-diëten van het motorische aspect een belangrijke rol speelt, omdat nu wetenschappelijk bewezen is dat alleen met voldoende beweging, het verlies van metabole actieve spiermassa wordt gestopt tijdens een dieet en de basale metabolische snelheid niet afneemt. Dit laatste is cruciaal om een ​​jojo-gewicht te voorkomen. "
Lees ook: diëten in de test
Low Carb: laat koolhydraten weg
Metabolische balans: individuele metabole diëten
Vetarm: vet vet in met vetopslag