True Fitness Blog Dieet: de beste strategie voor gewichtsverlies

Ons beste dieet van beweging, voeding en ontspanning - Testwinnaarconcept bij Stiftung Warentest en Ökotest: met dit dieetconcept is gegarandeerd gewichtsverlies!

Snel om gewicht te verliezen, maar hoe? De ideale afslanktijd voor het afvallen van het dieet is aan de gang: opnieuw bent u van plan om uw figuur uiterlijk tegen de zomer te verbeteren, zodat u uzelf met veel blote huid kunt presenteren. En zo veel is om dat niet te doen! Omdat een FIT FOR FUN-onderzoek heeft aangetoond: vrouwen willen gemiddeld slechts 5, 6 kilo gezond en snel verliezen, mannen willen slechts 4, 7 kilo afvallen om uw persoonlijke ideale gewicht te krijgen. We zeggen je: dat werkt ook! Voor altijd!

The Diet of True Fitness Blog - Met 7-dagen receptplan!

En om ervoor te zorgen dat het goed werkt vóór de zomer, hebben we een effectief figuurpakket voor u samengesteld: onze dieetspecial met een 7-dagenreceptplan (pagina's 6 tot 12) en veel tips over sport en ontspanning. Bovendien, de test: "Welk dieettype ben jij?" De resolutie zal je helpen om het veelbekroonde True Fitness Blog Dieet en dieetplan goed aan te pakken en om je persoonlijke gedragsvallen te vermijden.

True Fitness Blog Dieet: Eet gezond voedsel in plaats van calorieën

Het unieke concept van het Dieet Fitness Fitness Dieet: het is gebaseerd op de drie pijlers van voeding, beweging en ontspanning. Dit maakt afvallen veel gemakkelijker en effectiever. Voor degenen die gewoon honger hebben naar het ideale gewicht, kan het niet uitstaan. Dat is de reden waarom de nummer één strategie op weg naar het ideale gewicht uw dieet verandert.
Vergeet de moeilijke discussie over eiwitten, vetten en koolhydraten. We raden aan: gezondere voedingsmiddelen te eten in plaats van calorieën te tellen; veel fruit, groenten, sla, kruiden, noten en granen, dan zijn voedingssupplementen ook niet nodig; gezonde vetten van goede oliën en vissen; aangevuld met de "juiste" vullende koolhydraten; plus plezier en variatie in het dieet = afvallen op een smakelijke manier.

Ons complete pakket: het nieuwe True Fitness Blog-dieet als een eBoek

De buik moet gaan? We hebben het juiste voor u: het meermaals bekroonde True Fitness Blog-dieet als een praktisch eBook. Onze sport- en voedingsdeskundigen hebben een eenvoudig en begrijpelijk compleet pakket samengesteld. Bereik uw ideale gewicht op een gezond en duurzaam pad met de True Fitness Blog Strategie! Het beste van alles is dat je het hier en nu kunt downloaden en meteen aan de slag kunt.
Het ware fitness-blogdieet: begrijpelijk, motiverend en geschikt voor iedereen. Nu voor de prijs van slechts 9, 99 €!
Je kunt het eBoek hier downloaden

Inhoud van het FIT-FOR-FUN dieet:

Pagina 1: Eet gezond voedsel in plaats van calorieën

Pagina 2: Beweging als Joker

Pagina 3: De formule voor succes

Pagina 4: Officiële evaluatie van het dieet

Pagina 5: Uit naar de supermarkt - uw boodschappenlijstje

Pagina 6-12: uw 7-dagenplan! Een dieetplan over 14 dagen is te vinden op deze klik!

Pagina 13: Test - Welk dieettype ben jij?