Stap 6 Dagelijks snacken

Serieus: het werkt niet zonder tussendoortjes. Dus je kunt maar beter leren hoe je de kleine escapades van plezier kunt beheersen en integreren in je leven zonder een schuldig geweten!

Yes! Vanaf nu elke dag een snack zo vaak als je wilt voor een week. De enige basisconditie: geen maaltijden overslaan en genieten moet binnen 30 minuten na het eten plaatsvinden. Want wie een knabbeltje neemt om zijn honger te stillen, is gemakkelijk buitensporig - en dat kan niet gebeuren als je deze regel volgt.


Hoe en waarom

Plezier en behoefte aan bevrediging van zin en begrip in plaats van zelfvernedering is de leertaak. Omdat strikte verboden een garantie bieden voor het falen van een dieetverandering, omdat ze enorme inwendige weerstand veroorzaken.


De oefening

Een week lang - nee, je moet daarom elke dag bewust genieten van je favoriete snoepjes of chips, liefst met je ogen dicht en zonder volumebeperkingen. Enige voorwaarde: zie hierboven! Onze tip Eet niet met een vetarme substituut! Omdat: een behoefte aan premie is niet eens te bevredigen met kokosnootkoekje. En waarom het geheel? Om zelfverzekerd om te gaan met verlangens. Je zult er misschien versteld van staan ​​dat je niet per se wilt snacken of na een heel klein deel helemaal tevreden bent! Je moet ja, als je wilde.


Het doel

Ontspannen en flexibel omgaan met snoep en munchies. Ze moeten uitvinden welke zonde je absoluut niet kunt missen en ze op een gecontroleerde manier integreren in het dagelijks leven. Je leert knabbelen als je bewust wilt genieten - en niet om vol te worden.

eMag speciale editie: nu afvallen!

Het beste van ware fitnessblog! Je kunt nu de beste artikelen van een vintage True Fitness-blog vinden over de onderwerpen workout, fitness en voeding in onze eMag speciale editie "Jetzt Abnehmen!" Het complete eMagazine voor de iPad met veel interactieve elementen, videoworkshops en de Je kunt nu de beste slanke recepten hier downloaden voor de prijs van 3, 59 euro.

The True Fitness Blog Diet als een e-book

Wil je nu beginnen? We hebben het juiste voor u: het meermaals bekroonde True Fitness Blog-dieet als een praktisch eBook. Onze sport- en voedingsdeskundigen hebben een eenvoudig en begrijpelijk compleet pakket samengesteld. Bereik uw ideale gewicht op een gezond en duurzaam pad met de True Fitness Blog Strategie! Het beste van alles is dat je het hier en nu kunt downloaden en meteen aan de slag kunt.
Het ware fitness-blogdieet: begrijpelijk, motiverend en geschikt voor iedereen. Bestel nu voor slechts 19, 95 €!
Je kunt het eBoek hier downloaden