Apple Eén appel per dag ... zorgt voor goede seks!

Wat hebben appels met seks te maken? Volgens een nieuwe studie is een appel per dag niet alleen goed voor de gezondheid, maar zorgt hij ook voor een heet seksleven.

Zin in iets nieuws? We raden een appel aan, omdat het fruit niet alleen rijk is aan vitamines, mineralen en vezels, maar volgens een nieuwe studie van de Archives of Gynaecology and Obstetrics kan het gebruik ook leiden tot een voller seksleven. In de studie vergeleken de onderzoekers het resultaat van de zogenaamde Female Sexual Function Index (FSFI) van 731 vrouwen. De scores werden bepaald met behulp van een 19-delige vragenlijst die keek naar dingen zoals seksueel verlangen, opwinding, orgasmes en tevredenheid van proefpersonen.

De onderzoekers kwamen tot de verrassende conclusie dat de dames die één tot twee appels per dag knabbelden, een sterker seksueel verlangen hadden en minder problemen hadden met de gladheid.

1 appel = goede seks - is dat zo gemakkelijk?

Hoewel de studie een verband aantrof tussen de regelmatige consumptie van appels en een volwaardig seksleven, wetenschappelijk gezien, is dat niet voldoende bewijs dat de ene conditie de andere vereist. Niettemin benadrukten de wetenschappers dat de vrucht antioxidanten en polyfenolen bevat, die beide de bloedsomloop stimuleren - inclusief de geslachtsorganen - en zo de seksuele opwinding vergroten.

Bovendien heeft het wonderfruit een chemische stof die lijkt op het vrouwelijke geslachtshormoon estradiol, dat de genitaliën beschermt tegen uitdroging.

Appels zijn over het algemeen geweldig

Afgezien van deze nieuwe studie zijn er tal van andere goede redenen om elke dag van een appel te genieten. Niet voor niets is een bekend spreekwoord: 'Eén appel per dag houdt de dokter weg'. Dit gezegde moest meer fruitconsumptie stimuleren in het Victoriaanse Engeland. Amerikaanse wetenschappers bevestigden de oude wijsheid dat een appel per dag de dokter kan vervangen. Onderzoekers van de Universiteit van South Carolina ontdekten dat de vrucht de flavonoïde quercetine bevat - een stof die ziekten kan voorkomen. Voor mensen die dagelijks appels eten, zou het risico op infectie kunnen dalen. Bovendien zou quercetine een anti-carcinogeen effect hebben dat long-, prostaat-, colon- en leverkanker kan voorkomen. Verdere studies tonen aan dat de dagelijkse consumptie van appels astmasymptomen kan verlichten en kan beschermen tegen longaandoeningen. En de unieke combinatie van flavonoïden, vezels en fytochemicaliën helpt de slechte cholesterolniveaus in balans te houden. Last but not least, een studie van de Universiteit van Oxford in het Verenigd Koninkrijk heeft aangetoond dat de wonderfruit ook ons ​​hart beschermt. U moet echter terugvallen op het kopen van appels op Bioware.

Maar val alsjeblieft niet op: als je regelmatig fastfood eet, heb je weinig kans om gezond te blijven ondanks appels.

De beste komt als laatste

Nog steeds niet overtuigd van het kopen van appels? Tenminste zal dit argument haar overtuigen:

Appels maken je slank! Onderzoekers wijten de pectines in de appel aan het feit dat de 65 kilocalorieën per vrucht niet op de heupen worden weerspiegeld.

De onverteerbare vezels in de appel, die veel water kunnen binden, zorgen voor een langdurig verzadigingsgevoel en reguleren ook de spijsvertering.

Als een goede tandenborstel voor onderweg, wordt de appel ook gebruikt. Het fruit verlaagt de pH in de mond tot een cariësremmend niveau.