BiteBox.com Gezonde snacks

Geen zin of tijd om een ​​snackdoos samen te stellen? Geen probleem: BiteBox.com zorgt hier voor u - voor op kantoor of voor sport.

Wanneer de honger toeslaat, komen we vaak in de verleiding om een ​​ongezonde snack te nemen. Met de snackdozen van BiteBox.com kunt u de situatie verhelpen - omdat snacken is toegestaan, mits u voedzame hapjes neemt.

Gezonde diversiteit

Het snackassortiment van de website bestaat uit meer dan 50 verschillende natuurlijke lekkernijen, waaronder gedroogd fruit, noten en zaden. In elke doos komen vier verschillende snacks, die je naar eigen inzicht kunt kiezen en beoordelen. Snacks die je niet lekker vindt, kun je afmelden, zodat ze niet in de doos belanden. Snacks waar je van houdt, worden daarentegen vaker aangeboden.

Voor elke gelegenheid

Of het nu thuis, op kantoor of bij sport is - de BiteBox is altijd handig en geeft het lichaam wat het nodig heeft. Op de werkplek kunt u bijvoorbeeld de Manager's Box ontvangen, met gedroogde appelringen en veenbessen, pinda's, paranoten en pecannoten, evenals currycachou's, sultanarozijnen en amandel cantuccini. Voor fitnessfreaks is er de pre- en post-workout-box met een brede selectie snacks om je energie te geven, zoals gedroogde bananen en zure kersen, hazelnoten en stevige chili-crackers.

Zonder? Dat hoeft niet zo te zijn

De Bitebox-website wordt beheerd volgens het motto "evenwicht in plaats van berusting". Alleen omdat je gezond wilt eten of wilt afvallen, wil dat nog niet zeggen dat je honger moet lijden. Dit verspreidt sowieso slecht humeur. Zolang je de juiste snack kiest en deze slim combineert, kun je jezelf zelfs trakteren op chocolade - dat is wat de exploitanten van de website geloven, die daarom de hulp van een ecotrophologist hebben gekregen om gezonde en heerlijke dozen te maken. Je kunt hier en daar chocolademixen vinden, maar altijd in combinatie met andere, duurzamere snacks.
Trouwens, er zijn ook veel lekkernijen voor veganisten die geen dierlijke producten gebruiken. Bovendien kunt u zijn doos laag houden in lactose, glutenvrij of samenstellen met minder dan 200 kcal.

Natuurlijk en van goede cultivatie

Volgens de website bevatten de ingrediënten van de snacks geen smaakversterkers, conserveermiddelen, kunstmatige kleuren of genetische manipulatie. In plaats daarvan worden ze uitgekozen en komen ze voort uit milieubewuste landbouw en eerlijke handel. Het bedrijf BiteBox draagt ​​onder andere bij aan de bescherming van het regenwoud.

Heb je zin?

Elke doos kost 5, 99 euro (inclusief verzendkosten) en kan wekelijks of tweewekelijks naar uw eigen huis of kantoor worden verzonden. De bezorging in Duitsland kan op elk moment worden onderbroken, omdat er geen minimale duur is.
Meer informatie (inclusief voedingsfeiten van elke doos en veel achtergrondinformatie en voedingstips) is beschikbaar op BiteBox.com.