Gezond in het voedingsplan van Jennifer Aniston in Hollywood

Zou je dichter bij je Hollywoodlichaamsdroom willen komen? Jennifer Aniston - bekend om haar benijdenswaardige figuur - helpt je graag!

Iedereen die zich afvraagt ​​hoe Jennifer Aniston feeds krijgt, krijgt nu een antwoord, omdat de populaire actrice heeft onthuld wat ze elke dag op haar bord legt. Op weg naar een geweldig lichaam is een gezond dieet de helft van de strijd. "We moeten echt aandacht schenken aan wat we ons lichaam geven", zegt Jen in een interview met het People-magazine.

Ontbijt: zoet of stevig? Beide werken!

Soms bereidt het pictogram 'Vrienden' 's morgens een smoothie voor van bananen, kersen, eiwitpoeder, amandelmelk en cacao, soms geeft ze de voorkeur aan gebakken eieren. "Ik open ze in een kom en voeg er een of twee eiwitten aan toe, dan komen ze in de pan - zodat je meer eiwit krijgt zonder al te veel eigeel, " onthulde Jennifer aan Bon Appétit. Daarnaast is er avocado op toast met olijfolie, zout en peper. "Als alternatief eet ik havermout met eiwitten - dit is eindelijk ingemengd."

Bovendien drinkt de actrice elke ochtend een glas warm citroenwater

(voor het basis- en digestieve effect) en natuurlijk mag de verplichte koffie niet ontbreken. Met Jennifer Aniston komen deze magere melk en Stevia binnen. Maar dat is het: "Ik drink meestal maar één kopje per dag."

Lunch en diner: het kan ook pasta zijn

Jens Spezialgericht is Carbonara - van nature arm aan vet! "Ik voeg eieren, kaas, kalkoenham en een paar gestoomde rode uien en knoflook aan de noedels toe - simpelweg - geen room, geen boter, geen olie - niets, soms voeg ik wat noodle water toe als dat nodig is", onthulde de Hollywood-schoonheid haar recept geheim. Volgens 'People' roept ze vaak een salade van tonijn op met komkommers en linzen. "Misschien komt er olijfolie langs."

Snacking toegestaan

Als tussen de kleine honger, Jen maakt een heerlijke kop soep of hapjes op kaas stokken. Van tijd tot tijd kunnen tortillachips met guacamole bij haar zijn, maar de actrice vliegt vooral op Mexicaans eten. Gromt laat in de nacht nog steeds maag, terwijl ze reikt naar Frozen yoghurt. Je favoriete variëteiten? "Vanille, chocolade of koffie, " zegt Jennifer. "En als een toppinggraan, als dat daar is." Ze was nog strenger over zichzelf in termen van voeding, maar vandaag ziet de Amerikaan iets anders. "Ik dacht dat ik gewoon bescheiden kon leven, " legde ze uit.