Gezonde tricks Succes met koffie en fruit

Onze lezers vertellen ons hoe ze minder koffie kunnen drinken en meer fruit kunnen eten, lees hier.

Event Manager Dominic is veel aan het werk en werkt vaak tot laat in de nacht. Niettemin heeft hij besloten gezonder te leven. Hij is hier al twee weken. Zijn conclusie in de tweede week: "Ik zeg alleen maar, oh mijn god. De eerste week was een sensatie voor mij, omdat ik voor het eerst zag waar mijn tekortkomingen liggen: te veel vlees en koffie, te weinig fruit.

Successen met de koffie

Natuurlijk, ondanks mijn stressvolle baan, wil ik meer sporten en beter eten. Helaas lukte het de sport niet helemaal in de tweede week, omdat ik op zakenreis was en de fitnessruimte in de meeste hotels niet erg aantrekkelijk is. In plaats daarvan heb ik mijn koffie- en vleesconsumptie verlaagd en ben ik al in de groene omgeving - zelfs als het erg moeilijk was als koffie. Omdat ik in het weekend een gast was met een latere After-Show-gast, was de alcoholconsumptie natuurlijk een beetje gestegen, maar ik hoop dat het goed is, als je de rode zone krabt.

Fruit in plaats van chocolade

Vrouwen zijn duidelijk meer bezig met groenten en fruit: komkommer in plaats van chocolade was al gemeld door Christine. En True Fitness-bloggebruiker Isabella uit Berlijn werd onmiddellijk gemotiveerd. Ze schrijft: "Om dagelijks vijf porties te krijgen, neem ik vers fruit naar het kantoor. Wanneer de honger naar chocolade komt, eet ik al het fruit. Daarna ben ik meestal zo verzadigd dat de onbedwingbare trek verdwenen is. Dus ik heb geen zin om iets op te geven. Ik zou tenslotte wat chocolade willen hebben, mochten de hunkeren naar de obstraties kijken. "

Tips en trucs

Tips en trucs om je fit, slank en relaxed te maken: Fit tip, Slim tip, Relax tip.