Getest en goedgekeurd Topscores voor het blog van True Fitness-blogs

Zinvol gewichtsverlies volgens het 3-pijler-principe "voeding, beweging en ontspanning" - dat is geweldig met het True Fitness Blog-dieet. Het tijdschrift Eat Healthy vond dit nu - en kreeg de beste score!

Het concept van het meermaals bekroonde True Fitness-blogdieet is bijzonder duurzaam omdat het gebaseerd is op de drie pijlers voeding, lichaamsbeweging en ontspanning. Het combineert een voedingsverandering met meer beweging en valt de extra kilo's aan twee kanten aan. Ontspanning als derde component is essentieel. Omdat stress dikker wordt - en degenen die in het dagelijks leven geen ontspanningseilanden creëren, proberen altijd de voedsellast te compenseren. Dat is de reden waarom het True Fitness Blog-dieet ook een garantie is voor langdurig, succesvol gewichtsverlies. Iedereen die veel diëten heeft geprobeerd, weet het. Veel successen duren slechts een korte tijd - het bedreigt het jojo-effect! De verloren ponden zijn snel weer op het goede spoor en nieuwe worden toegevoegd.

Het True Fitness-blogdieet in de test

Het tijdschrift Eat Healthy heeft nu de 16 populairste diëten in het huidige nummer van maart getest en geëvalueerd. Het True Fitness Blog-dieet is te vinden op de eerste pagina van het artikel, beoordeeld als Top 2. De conclusie van de Eat Healthy- tester: "Je hoeft geen honger te hebben, maar moet geduld hebben, omdat de kilo's langzaam omvallen. Het programma is gebaseerd op koolhydraatrijke en vetarme voeding en richt zich tot mensen die veel bewegen. "

Veel diëten scoren slecht

Van de 16 geteste diëten, werden er zes beoordeeld met 2, zeven met 3, één met 4, één met 5 en één met 6 - het Dukan-dieet met extreem lage koolhydraten. Uit de conclusie: "Aan de strenge eisen is wel even wennen. Een gecompliceerd spreadsheet maakt het Dukan-dieet weinig geschikt voor dagelijks gebruik. In beide fasen komt fruit noch veel graan op tafel. Het aandeel groenten is ook beperkt. Er is een bedreiging van vitamine-tekort. Daarom beter vertrekken ". Eet gezond heeft andere diëten online getest. Van de 50 concepten ontvingen er negen de 6 en 12 de vijfde klas. De criteria van de Eat Healthy- testers waren variëteit en balans. Stijgt u langzaam en duurzaam af? Helpt het nieuwe voedingsgewoonten te leren? Is er ook een bewegingsconcept? In alle gebieden kan het True Fitness Blog-dieet echt het verschil maken ...

Het bekroonde True Fitness Blog-dieet

Wil je ons geweldige dieet nu proberen? Ons huidige e-boek "The New True Fitness Blog Diet" staat vol met waardevolle tips en informatie over vetten, koolhydraten en eiwitten. En het mooie: het bevat twee complete dieetplannen voor elk 2 weken. Dus 4 weken lekker gevarieerd eten voor magere feesten. Bovendien: welke rol oefening en ontspanning spelen voor gemakkelijker gewichtsverlies. Hier kun je het nu kopen!