Gewichtsvermindering Dus we hebben het vetpunt gekraakt!

Hier zijn 5 onderzochte manieren om gewicht te verminderen voor iedereen - omdat nauwelijks een gevecht zo zwaar weegt als het vechten tegen je eigen lichaamsvet. Drie lezers hebben het gewonnen - ze vertellen ons hoe.

Photo Gallery

Of het nu van kinds af aan is, door zwangerschap of frustratie - de kilo's zijn er eenmaal, het is moeilijk met het gewichtsverlies. De reden wordt genoemd door onze expert, de metabolisme-onderzoeker Dr. med. Michael Boschmann: "Met calorieënoverschot door verkeerde voeding en gebrek aan lichaamsbeweging, verandert ons vetweefsel. De cellen blazen op, nieuwe komen op. Zelfs als het een wondermiddel is, belooft het: je kunt niet gewoon de vetcellen wegsmelten! " In onze fotogalerij vind je onze vijf wetenschappelijk bewezen strategieën voor gewichtsverlies, waarmee je permanent af kunt komen van vet en afvallen.

Tip: het programma voor buikproeven
De buik moet gaan? We hebben het juiste voor u: The True Fitness Blog eBook BELLY WAY . Onze sport- en voedingsdeskundigen hebben een eenvoudig en begrijpelijk compleet pakket samengesteld. Met onze buikwandelingstrategie bereikt u ook uw doel van een mooie, platte buik - en zelfs het sixpack! Het beste van alles is dat je het hier en nu kunt downloaden en meteen aan de slag kunt.
Daarnaast bevat het eBook interactieve trainingsvideo's van onze expert Heike Schönegge. Het BAUCH-WEG-programma: begrijpelijk, motiverend en geschikt voor elke trainingstoestand. Nu voor de prijs van 14, 80 € direct in onze winkel beschikbaar!
Lees hier meer over het eBoek .

Fantastische gewichtsvermindering!

Precies een jaar geleden, is onze oproep op het internet nu: "Vertel ons uw succesverhaal over gewichtsverlies!" Vandaag presenteren wij u de blogs van True Fitness, Sandra, Melanie en Peter. De drie hebben niet alleen veel verloren, maar behouden hun nieuwe gewicht al jaren. Lees nu al je succesverhalen en grijp hem: Sandra, Melanie en Peter zijn gegarandeerd trots op je - iedereen kan afvallen!

Sandra Schillmöller, 29, grafisch ontwerper uit Hamburg, 20 kilo gewichtsvermindering
Een dagje winkelen bracht Sandra Schillmöller tot de vreselijke realisatie. Wat ze leuk vond, paste niet langer in de plaats - in plaats daarvan nam ze de verborgen kledingstukken weg in de kleedkamer. Toen een vriendin Weight Watchers verloor na de geboorte van haar kind in korte tijd, schreef ze zich ook in. "Ik heb snel geleerd welke voedingsmiddelen in de supermarkt veel suiker of vet bevatten en die mijn puntenrekening niet belasten en nog steeds voldoen", zegt de grafisch ontwerper. In plaats van pizza te bestellen of uit eten te gaan met collega's, bracht ze zelfgemaakte gerechten naar het kantoor. 'S Avonds waren er veel groenten, pasta, lichte sauzen en salades. Alles was heerlijk. "Ik had nauwelijks een kater, en als dat zo was, motiveerde de groep me, " herinnert ze zich. Twee jaar lang heeft Sandra maat 38 en kan ze alles dragen wat ze wil. "Ik fiets bijna 15 kilometer naar de baan bijna elke dag, dus ik blijf fit. En wanneer de wijzer op de weegschaal een beetje opkomt, eet ik opnieuw groentesoepen met nulpunten - dus ik houd mijn ideale gewicht in de Lot. "

Peter Küpping, 27, kookt vanuit Dresden, 60 kilo gewichtsvermindering

Wie de goed opgeleide kerel ziet springen, schoppen en springen bij de fotoshoot, kan zich nauwelijks voorstellen dat Peter Küpping een paar jaar geleden 140 kilo woog en niet in staat was een trap op te lopen. "Al als kind was eten mijn beste vriend. Misschien is dat de reden waarom ik altijd dik ben geweest. Sport was moord voor mij. Tot de dag dat ik mijn spiegelbeeld niet meer kon verdragen ", herinnert de chef uit Dresden zich. "Zo wil je er niet meer uitzien!", Dacht hij bij zichzelf, lijmde een paar foto's van dikke Peter in zijn spiegel als motivatie en herinnering en begon een nieuw leven. Eerst at hij alleen fruit en groenten, die 20 kilo bij elkaar brachten. Daarna begon hij te bewegen, regelmatig te zwemmen, naar zijn werk te fietsen, vele paden te bewandelen. Om het lichaam te vormen en spieren op te bouwen, registreerde hij zich in de sportschool. Sindsdien traint hij minstens 4 keer per week, meestal voor het werk. Peter eet nog steeds niet veel vet, weinig koolhydraten, maar veel eiwitten. "Een keer per week trakteer ik mezelf op een dag met fijnproevers en dan eet ik alles op wat ik lekker vind. Dus ik heb het gevoel dat ik niets weggeef en mijn gewicht meer dan twee jaar heb vastgehouden. "

Melanie Christen, 37, eigenaar van ijs in Wilster, 30 kilo gewichtsvermindering

Melanie is een gepassioneerde amateurkok en eigenaar van een ijssalon, waar ze van 's morgens tot' s avonds laat werkt van februari tot oktober. In de winter, wanneer de plaats gesloten is, vindt ze het leuk om restaurants met vrienden te verkennen en te genieten van een glas wijn bij de kachel. Niet zonder gevolgen voor haar figuur. "In de afgelopen paar jaar heb ik geprobeerd af te vallen met allerlei soorten diëten." "Op een gegeven moment werd een gewichtslimiet overschreden, waardoor ik mijn leven moest veranderen. Omdat ik mijn dieet volledig heb veranderd, heb ik een tijdje afgezien van saturatie bijgerechten en alcohol, veel verse groenten gegeten, mager vlees en vis, "zegt de zelfstandige. Daarnaast regelde ze twee keer per week Nordic Walking. De kilo's tuimelden. Een leren broek die 17 jaar geleden paste, zat weer perfect. Maar met de winter kwam de angst voor JoJo-effect. Dus Melanie rapporteerde aan de dieetgroep van Dr. med. Dettmer en versterkte haar nieuwe gewoonten. Ze weegt 30 kilo minder en houdt haar gewicht vast. Ze kookt nog steeds met vrienden en eet graag. "Ik heb geleerd dat goed eten geen hoge calorieën hoeft te bevatten. Vandaag heb ik minstens 2 keer per week sporten, zelfs in het hoogseizoen ", zegt de halve Italiaan.

Waarom Gewichtsverlies zo zwaar is, onze Dieetubstantie Expert Dr. Michael Boschmann:
Omdat ons lichaam is gemaakt voor vetopslag!
Ons organisme, volgens de blogbaas Michael Boschmann van True Fitness, werkt nog steeds als onze voorouders, die hun eten, vaak hongerig verhongerd, moeizaam verzamelden en erop volgden. Alles in ons metabolisme is ontworpen om overtollige energie op te slaan voor uithongering. De grootste energieopslag: het lichaamsvet. Vrouwen hebben een groter aandeel dan mannen vanaf de geboorte, waardoor ze sneller groeien als ze te veel eten. Slecht: als vrouwen tijdens de zwangerschap overbelast raken of zelfs zwangerschapsdiabetes hebben, neemt het risico voor het kind later toe om zelf overgewicht te worden. Bovendien is het proefschrift "dikke kinderen worden dikke volwassenen" nu wetenschappelijk onderbouwd.
Omdat vetcellen kunnen opblazen en vermenigvuldigen!
Iedereen die geboren is met een normaal percentage lichaamsvet zal niet voor altijd slank blijven. Als hij te veel eet en te weinig beweegt, slaat het lichaam de overtollige energie op als vet. Vetcellen in de buikstreek blazen op, bij de heup en de billen vormen zich zelfs veel nieuwe cellen. Het fatale: een dieet leegt alleen de vetcellen, ze zijn niet gedegradeerd en verdwijnen ook niet voor altijd. Integendeel, de lege vetcellen wachten gewoon op de volgende calorietoename om bij te vullen. Daarom hebben radicale diëten geen zin om gewicht te verliezen, omdat ze meestal voor een korte periode zijn ontworpen. Het enige dat slank blijft, is wie zijn levensstijl verandert, zodat hij niet meer in een energieoverschot raakt. Dus je moet eten volgens je energiebehoeften en elke dag voldoende calorieën verbranden. Dit laatste leidt tot spiergroei en verbetert permanent de conditie en gezondheid.
Omdat te veel buikvet het metabolisme verandert !
Wetenschappers weten nu dat een dikke buik slecht is voor uw gezondheid omdat de "opgeblazen" vetcellen insulineresistent worden en diabetes kunnen veroorzaken. Als het maagvet groeit, produceert het hormonen die de hypertensie en andere symptomen van het metabool syndroom verhogen. Bovendien trekken de vetcellen van de buik ontstekingscellen aan, die op hun beurt de werking van insuline massaal verslechteren. Het positieve nieuws: wie zijn bastaard weet te slim af te zijn, en daadwerkelijk bereikt door oefening en een caloriearm dieet, gewichtsverlies, verwijdert in de eerste plaats gewoon het slechte buikvet. "Insulineweerstand kan bijvoorbeeld worden omgekeerd, bloedwaarden kunnen verbeteren en het risico op hart- en vaatziekten daalt enorm", zegt Boschmann uit jarenlange praktijk. De situatie is echter anders, met het heupvet dat zo impopulair is bij vrouwen: deze dikke pad tapt het lichaam pas na het buikvet. De enige manier om af te vallen: regelmatige lichaamsbeweging!