Specerijen Zo smaakt winter

Winterse kruiden zorgen niet alleen voor een geweldige geur, ze hebben ook directe effecten op het lichaam. We presenteren de gezondste kerstingrediënten en de smakelijkste recepten.

Photo Gallery

Er hangt iets in de lucht - een heel speciale geur ...
Vers gebakken anijskoekjes, warme chocolademelk met kaneel en twee of drie peperkoekharten - de winter kan komen. Maak het u gemakkelijk bij de eerste sneeuwval met een warme stoot bij de open haard of op een andere warme plaats. Kerstgelukjes verzachten niet alleen het wachten, ze bevatten ook gezonde kruiden.

Seizoen gezond

Kaneelstokjes en anijssterren zijn decoratief op de vensterbank, gember zorgt voor een bepaalde scherpte in de thee en vanille is een must bij Kipferln. Specerijen spelen een speciale rol in de winter. Ze ruiken, ze smaken, ze decoreren - ze maken er gewoon deel van uit.
Naast smaak en geur hebben vele een heilzame en helende werking op het lichaam. U wilt weten welke specerijen bijzonder verteerbaar zijn - wat niet alleen de smaak maar ook het goede doet? In onze fotogalerij vindt u de gezondste kruiden, hun effecten en geweldige recepten die u zelf kunt maken.
Hier is een geweldig recept voor gember en citroensterren