Barbecue 3-2-1 Vuurvrij!

Barbecuen als de profs: het wordt steeds warmer dan ooit deze zomer op de grid. We laten je tips en hulpmiddelen zien om te zorgen dat het gouden grillmedaillon veilig is!

Photo Gallery

Correct grillen wil worden geleerd
Ash op mijn hoofd, ik verpest het en veranderde de prachtige porterhouse steak te vaak van A naar B en terug naar A - nu is de mooie decoratie van roest weg en mijn steak ontpit in plaats van gelijkmatig gestreept. Welnu, een held op de grill, je zult feniks gewoon niet van de as houden. Maar het competitieseizoen begint dus alleen, dergelijke trainingsfaux pas kan gebeuren. Krekels zijn lang meer geweest dan wild gejuich van wilde soorten, die zonder wil eten, die niet meer wordt weggereden en kan worden geroosterd. Barbecue is al lang een culinaire cultus die gevierd wil worden met stijl en plezier.
De juiste grill voor elk type
Het begint met de verlichting: geurloos gaat het met een dakbrander. De zeurtjes netjes en brandt eikel, kramp. Voor degenen die graag barbecueën en chillen, wordt een zogenaamde roker aanbevolen - het werk met een lage temperatuur, dus het is butterzart. Het beste is om een ​​goed gekruid vlees (van 400 gram, bijv. Porterhouse) 20 minuten voordat u het opdrijft te voorzien van grof zeezout. Sauteer dan aan beide kanten kort, maar intensief (slechts één keer draaien!) En afhankelijk van de grootte naast de sintels 20 tot 30 minuten zacht nachgaren - dat brengt je veel roem en eer.
Een zomer zonder krekels?
Volgens een onderzoek van Allensbach heeft maar liefst 75 procent van de Duitsers in de zomer de wil om te barbecueën! 28 procent van de vrouwen vindt hot guys aan het rooster van hun man. En 53 procent van de respondenten zegt: zonder vlees op de grill is de zomer geen echte zomer. Ja, maar de gevreesde barbecues die zichzelf niet kunnen stoppen met verkoold vlees? Pah, dat is maar een schamele 33 procent! Dus het trendmotto van de zomer is: Grillgut, alles goed!
5x beter grillen: de tools in onze galerij maken je de grill-meester!