Bezorgservice 5 Online bezorgservices onder test

Ze houden van koken, maar hebben niet genoeg tijd om te gaan winkelen? De oplossing: zelf koken met bezorgservice. We probeerden de kookzakken van vijf leveranciers en beoordeelden het eten.

Op het eerste gezicht lijkt het aanbod van de bezorgdienst sterk op elkaar, maar de praktijktest laat verschillen zien, vooral wat betreft variëteit en prijs.

Schlemmer zak

Levering op maandag tussen 17 en 22 uur. Momenteel in Hamburg, Berlijn, Keulen en München. Geen minimale duur. Annulering: 6 dagen van tevoren; Onderbrekingen mogelijk.
Prijs:
De 3-maaltijd-tas voor 4 personen kost 49 €; Maaltijden per persoon: 4, 08 €.
CONCLUSIE:
Goedkoopste aanbieder. Recepten kunnen creatiever zijn. Helaas alleen verkrijgbaar in een zakformaat.

Hallo vers

Levering op dinsdag tussen 17.30 en 22.30 uur. Pakketten voor 2, 4 of 6 personen beschikbaar in 8 grote steden. Geen minimale duur.

Prijs:
3-persoonsvak voor 4 personen: 59 €; Maaltijden per persoon: 4, 91 €.
CONCLUSIE:
Zeer variabele zakmaten, er zijn ook puur vegetarische aanbiedingen! De fruitdoos is verkrijgbaar in drie maten. Creatieve internationale recepten die ervoor zorgen dat je wilt koken. De groenten zijn fris en knapperig.

Lekkere doos

Handgeplukte ingrediënten uit kleine fabrieken. Nationwide dagelijkse levering met UPS in piepschuimdoos met gekoeld pakket.
Prijs:
1 hof voor 4 personen: 59, 98 €; Maaltijden per persoon: 14, 99 €.
CONCLUSIE:
De luxe van het ongewone heeft zijn prijs! Uitgebreid in de voorbereiding. Niets voor elke dag, maar voor fijnproevers een ervaring!

komen eten

Down to earth gerechten die goed smaken. Bezorging: op maandag. Leveringsfocus: Noord-Duitsland. Ook aanbiedingen voor gezinnen met kinderen. Nieuw: de fruitzak. Geen minimale duur.
Prijs:
3-maaltijd-tas voor 4 personen: vanaf 63 €. Maaltijden per persoon: 5, 25 €.
CONCLUSIE:
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel biologische producten, verse ingrediënten. Heerlijke recepten!

Kochhaus

Naast de winkels is er ook een landelijke verzending. Abonnement in het stadsgebied Berlijn en Hamburg mogelijk. Verse en regionale biologische producten.
Prijs:
2-gangenmenu voor 2 personen in de verzending: 28 €; Toestel per persoon: 7 €.
CONCLUSIE:
Mooie tassen vol met aandacht voor detail. Duur, maar overtuigend van smaak.