Nieuwe dieetboeken Lees jezelf!

Elk jaar beloven gewichtsverliesadviseurs de gemakkelijke weg naar het droomfiguur. True Fitness Blog vertelt je welke dieetboeken je er goed uit laten zien.

Zodra de eerste bladeren op de bomen verschijnen, is de veerfiguur weer in de boekhandel. In de eerste helft van het jaar is 'gewichtsverlies' het belangrijkste onderwerp van de non-fictieboeken. Terwijl in het afgelopen jaar persoonlijke ervaringsverslagen in zwang waren, worden nu metabole diëten en coachingboeken aangekondigd. We hebben de nieuwe releases voor je gelezen - de meeste concepten zijn gebaseerd op low carb of langverzadigde koolhydraten.
Voor de meeste sporten wordt aanbevolen, hoewel niet altijd genoeg gedetailleerd uitgelegd. Onze beoordelingscriteria: De afslankliteratuur moet voldoen aan de huidige aanbevelingen van vooraanstaande diëtisten, niet te ingewikkeld zijn en eenvoudige recepten en oefeningsoefeningen bevatten. Last but not least moet het lezen je motiveren om echt iets in je leven te veranderen op basis van het boek. In onze korte portretten op de volgende pagina's vindt u de juiste voor u.