Celebrity Tips voor gezond eten Joy Bauer: Eet zoals in Hollywood

De voedingsdeskundige Joy Bauer onthult hoe de huidige voedingstrends eruit zien in Hollywood en welke tips en trics de sterren hun droomlichaam danken.

Het is geen geheim dat de sterren en starlets van Hollywood hard werken voor hun karakter. Hoe ze dat doen, kent de voedingsdeskundige Joy Bauer, die vele beroemdheden adviseert. In een interview met het neuH Magazine 'online' onthulde ze de belangrijkste trucs en tricks om snel af te vallen.

Dus de kilo's vallen

Volgens Joy verlies je het snelste gewicht door koolhydraten te vermijden. Je moet veel water drinken en dagelijks minstens een half uur aan lichaamsbeweging doen. In plaats van pasta, rijst en brood, moeten veel groenten op het bord belanden. U neemt nu al automatisch minder calorieën. Daarnaast beveelt de expert drie porties per dag en een snack aan om te eten. Als je je eraan houdt, kun je niet tussendoor tussendoor. Zo nu en dan is een kleine zonde toegestaan. Dit mag echter niet meer dan 150 calorieën bevatten en niet elke dag in het dieet worden geïntegreerd.

Trend in Hollywood

De meeste beroemdheden worden geadviseerd door een voedingsdeskundige om hen te helpen een gezond en uitgebalanceerd voedingsplan te ontwikkelen. De belangrijkste trend in voedingsproblemen in Hollywood is momenteel een vegetarische of veganistische keuken. Zuivering en toxines van het lichaam zijn de sleutelwoorden: pizza, frites en Coca-Cola zijn taboe. In plaats daarvan komen linzen, bonen, groenten en vers fruit naar de tafel - en keer op keer de zogenaamde greens.

Regels voor zuivering

Joy adviseert haar klanten van beroemdheden om hun toevlucht te nemen tot puur voedsel, dat wil zeggen onverwerkte voedingsmiddelen zonder toevoegingen en suiker. Sap maken is een geweldige manier om een ​​maaltijd te vervangen door slechts één drankje en het lichaam te voorzien van essentiële vitamines, antioxidanten, enzymen, eiwitten, mineralen en vezels. Onder juicing wordt verstaan: zelf-gemengde sappen, zoals spinazie, komkommer en vetvrije yoghurt. Deze zorgen voor een verhoogde energiebehoefte en stimuleren de vetverbranding.

greens Recept

Ten slotte onthult de expert een heerlijk en gezond recept van hun 'Greens In-A-Glass'. Voeg een kopje babyspinazie, een half stuk komkommer, een stuk bleekselderij en een half kopje water toe aan een blender. Het geheel wordt gemengd totdat een vloeiende en vloeiende massa wordt gecreëerd. Voeg nu een halve banaan, een half kopje ananasbrokjes, 150 g Griekse magere yoghurt en drie tot vijf ijsblokjes toe. Het geheel wordt opnieuw gemengd totdat een zacht, enigszins schuimend bedrag wordt gecreëerd. Vegetariërs kunnen een halve kop tofu gebruiken in plaats van yoghurt. Per glas (het recept is voor twee porties) bevat de drank 220 calorieën. Je vindt meer recepten en informatie over Joy Bauer op haar homepage op joy-bauer.com.