Figuur tip 17 januari: Slaap lekker

U wilt afvallen - wij vertellen u hoe! Elke januari kunt u een nieuw figuur van onze deskundige Dr. med lezen. Ilona Bürgel, die u helpt om onmiddellijk af te vallen.

Oorspronkelijk dacht men dat minder slaap leidt tot meer calorieën en dus tot gewichtsverlies. Maar zelfs hier mislukt de calorietheorie. De internist dr. Sanjay R. Patel uit Cleveland, Ohio heeft de levensstijl van vrouwen over een periode van 16 jaar geëvalueerd. Gemiddeld vijf uur slaap per nacht was zwaarder dan zeven uur slaap, ongeacht factoren zoals roken, lichaamsbeweging, training of calorie-inname. Het risico op obesitas is met 15 procent verhoogd.
Misschien slaag je erin om regelmatig te gaan slapen, zodat je goed kunt slapen. Zo niet, ga dan minstens één keer per week voor 10 uur naar bed om in te halen. En u kunt veel meer doen om in slaap te vallen terwijl u slaapt, dus afvallen in uw slaap werkt ook voor u!
Veel geluk - en tot morgen ...

NIEUW: The True Fitness Blog Dieet Special Edition Slim forever: de huidige versie van ons bekroonde True Fitness-blogdieet is nu verkrijgbaar als een speciaal nummer bij de kiosk - onze grote uitdaging voor Winterspeck 2010! Het zogenaamde Bookazine - een nobele maar ook een geweldige mix van boek en tijdschrift met een harde kaft - krijg je voor 9, 80 euro in de boekhandel, bij de kiosk of in onze winkel!
Natuurlijk vindt u ook veel andere interessante en relevante informatie over figuurbeheer, ideaal gewicht en de moderne fitnesskeuken online op onze hoofdonderwerp-pagina's:
• afvallen
• eet gezond
• recepten
• True Fitness Blog Dieet
• afslankproducten
• Diëten
Het team van True Fitness Blog wenst u veel succes met uw aanvraag voor gewichtsverlies!