Figuur tip 30 januari: Handen uit vloeibaar heupgoud

U wilt afvallen - wij vertellen u hoe! Elke januari kunt u een nieuw figuur van onze deskundige Dr. med lezen. Ilona Bürgel, die u helpt om onmiddellijk af te vallen.

Onvriendelijke vetmakers zijn zoete dranken zoals cola, frisdrank, sappen, mixdrankjes met melk, smoothies, sommige vitaminedranken en ook sapspritzers. Ja, je leest het goed: sappen en cola zitten in dit geval in een la. Deze drankjes zorgen ervoor dat je meer wilt, niet verzadigt en noemt het insuline voor opslaghormoon op het plan. Als de suiker wordt vervangen door kunstmatige zoetstof, is het effect niet beter, omdat de meetmechanismen van de hersenen worden verstoord. In de VS wordt aangenomen dat de dramatische toename van obesitas bij kinderen te wijten is aan de overheersende consumptie van deze dranken.
Veel geluk - en tot morgen ...
Vanaf maandag begint de grote februari-fitnessspecial van True Fitness Blog, waarmee we je leven nieuw leven willen inblazen - doe mee!

De nieuwe speciale uitgave van het True Fitness Blog-dieet! Voor altijd slank: de huidige versie van ons bekroonde True Fitness-blogdieet is nu verkrijgbaar als een speciale uitgave over de kiosk - onze grote uitdaging voor Winterspeck 2010! Het zogenaamde Bookazine - een nobele maar ook een geweldige mix van boek en tijdschrift met een harde kaft - krijg je voor 9, 80 euro in de boekhandel, bij de kiosk of in onze winkel!
Natuurlijk vindt u ook veel andere interessante en relevante informatie over figuurbeheer, ideaal gewicht en de moderne fitnesskeuken online op onze hoofdonderwerp-pagina's:
• afvallen
• eet gezond
• recepten
• True Fitness Blog Dieet
• afslankproducten
• Diëten
Het team van True Fitness Blog wenst u veel succes met uw aanvraag voor gewichtsverlies!