Cijferentip 15 januari: vaardig aan het sporten!

U wilt afvallen - wij vertellen u hoe! Elke januari kunt u een nieuw figuur van onze deskundige Dr. med lezen. Ilona Bürgel, die u helpt om onmiddellijk af te vallen.

Dr. Daniel König is hoofd van Nutrition and Sport aan de universiteit van Freiburg. Zijn onderzoek heeft aangetoond dat ons lichaam 30 minuten dagelijkse lichaamsbeweging nodig heeft om het risico op ziekte te verminderen, 60 minuten om af te vallen en 90 minuten om het nieuwe gewicht te behouden. Maar alleen dat laatste is moeilijk te creëren. Bovendien kan sport de eetlust stimuleren - en dan kunnen we uiteindelijk meer eten. Kies voor jezelf dus type en meet met welzijn en zonder verlangens.
En vergeet niet dat 80 procent van het energieverbruik afkomstig is van dagelijkse activiteiten! Als u na het eten de voorkeur geeft aan eiwit, zult u sneller en langer voller worden.
Veel succes en tot morgen ...

NIEUW: The True Fitness Blog Dieet Special Slank voor altijd: de huidige versie van ons bekroonde True Fitness-blogdieet is nu beschikbaar als een speciale uitgave bij de kiosk - onze grote uitdaging voor de extra kilo's! Het zogenaamde Bookazine - een nobele maar ook een geweldige mix van boek en tijdschrift met een harde kaft - krijg je voor 9, 80 euro in de boekhandel, bij de kiosk of in onze winkel!
Natuurlijk vindt u ook veel andere interessante en relevante informatie over figuurbeheer, ideaal gewicht en de moderne fitnesskeuken online op onze hoofdonderwerp-pagina's:
• afvallen
• eet gezond
• recepten
• True Fitness Blog Dieet
• afslankproducten
• Diëten
Het team van True Fitness Blog wenst u veel succes met uw aanvraag voor gewichtsverlies!