Wei maakt wei slank?

Wei drinken zou je moeten helpen af ​​te vallen. De drank bestaat voornamelijk uit water en heeft minder dan één procent vet. Lees hier als een whey-drinkkuur echt de moeite waard is.

Whey-drinkkuur: het principe
Wei is al lang bekend als een remedie. Bovendien heeft het een positief effect op de vetvertering. Dus je krijgt voldoende vitale eiwitten, het dieet dat wei drinkt is verrijkt met wei-eiwit.
Whey-drinkkuur: uitvoerbaarheid
Zoals de naam "whey-drinkkuur" al zegt: je moet veel drinken - naast de weidranken en verse plantensappen van brandnetel, artisjok en paardenbloem. Dus de keuken blijft koud, je hoeft alleen maar drankjes te leveren - en dat is niet al te dichtbij!
Whey-drinkkuur: calorieën
worden niet meegeteld
Whey-drinkkuur: duur
op korte termijn
Whey-drinkkuur: volledig oordeel
Voorwaardelijk aanbevolen: De verse plantensappen hebben een dehydraterende werking en ondersteunen de vertering van vet, terwijl de wei een positief effect heeft op de spijsvertering. Minder positief is het blijvende succes van het gewichtsverlies: hoewel ze tijdens het vasten op de weegschaal minder gewicht toevoegen, is een groot deel van de flauwvallen afhankelijk van de drainage. Je hebt de grootste stap naar een permanent slanke lijn, de verandering van het voedingspatroon, nog niet onder de knie. Op de lange termijn wordt een vitamine-, mineraal- en vetzuurdeficiëntie verwacht. Over het algemeen: wees voorzichtig met alle vasten diëten! Bespreek uw vastenplannen altijd eerst met een arts.
Vanaf morgen begint de grote februari-fitnessspecial van True Fitness Blog waarmee we nieuw leven in je leven willen brengen - doe mee!