In water oplosbare vitamines maken vitamine water zelf!

Vitamine water is in en wenkt met gezonde ingrediënten. Afgewerkte drankjes uit de supermarkt bevatten vaak kunstmatige smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen. We laten u zien hoe het frisser en aromatischer is!

In de zomer zijn koele drankjes de beste verfrissing. Als u een gezond alternatief voor cola en limonade wilt, neem dan het trendy vitaminewater. Eigenlijk geweldig - het bevat veel in water oplosbare vitamines, antioxidanten, mineralen en fytochemicaliën. Maar eigenlijk alleen, omdat veel fabrikanten de natuurlijke ingrediënten hebben vervangen door kunstmatige. Dus als je veilig wilt spelen en vertrouwen op natuurlijkheid, kun je zelf je eigen vitaminewater maken!

Gezond dankzij in water oplosbare vitaminen

Het speciale aan vitamine water is dat mineraalwater wordt gearomatiseerd met fruit, groenten en kruiden. Dit lost de in water oplosbare vitaminen, antioxidanten en fytochemicaliën op. Het water krijgt een lichte, frisse en fruitige smaak en is verrijkt met veel gezonde ingrediënten. Perfect als je variatie wilt!

En zo werkt het:

  1. Selecteer naar wens vruchten en kruiden, was, snij klein en vul een flesje in.
  2. Als je wilt, kun je ook de vruchten en groenten van sap voorzien.
  3. Het fruit-kruidenmengsel vullen met mineraalwater
  4. Verlof gedurende ten minste 2 uur

Afhankelijk van uw voorkeur, kan meer of minder water worden gebruikt en herhaaldelijk worden bijgevuld met vers water. Het vitaminewater moet vervolgens in de koelkast worden bewaard en binnen een paar dagen worden geconsumeerd.

Fruit, groenten en kruiden
Deze mengsels smaken goed

Zodat niet alleen het gehalte aan in water oplosbare vitamines overtuigd is, maar ook de smaak, hebben we hier enkele suggesties voor u: groenten en fruit, die bijzonder goed gecombineerd kunnen worden met kruiden

  • Komkommer, citroen, sinaasappel en verse munt

  • Bosbes en aardbei en verse rozemarijn

  • Watermeloen, ananas en appel, verse lavendel

  • Perzik, aardbei, limoen en framboos

  • Blackberry en verse salie