Bet slim 'DietBet.com' daagt je uit!

Wed dat ..?! Op 'DietBet.com' kun je inzetten dat je geld inzet. Hoe werkt dit precies en kun je echt mager worden?

Wie droomt er niet van om de kilo's te laten vallen terwijl ze ook geld verdienen? Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Op 'DietBet.com' kun je eigenlijk gokken op houtskool die je binnen een bepaald tijdsbestek vermindert.

Hoe werkt DietBet?

• Om deel te nemen aan een weddenschap moet je eerst een klein bedrag betalen. Dit hangt af van het type weddenschap en uw eigen doel. Je kunt beslissen of je gewoon een beetje wilt verliezen, veel liefdesgrepen wilt verwijderen of gewoon je gewicht wilt behouden.

• En er is ook genoeg keuze in deze categorieën - u kunt bijvoorbeeld wedden dat u binnen zes maanden tien procent van uw lichaamsgewicht verliest; of je probeert je droomgewicht in slechts één maand te bereiken.

• De prijs wordt uiteindelijk verdeeld tussen de winnaars, terwijl de verliezers met lege handen naar buiten gaan.

• Zodat niemand vals speelt, moet u uw voortgang fotografisch registreren en regelmatig snapshots uploaden van wegen.

By the way, DietBet is tot nu toe alleen in het Engels beschikbaar, maar iedereen kan wereldwijd deelnemen, op voorwaarde dat je een PayPal-rekening of een creditcard hebt om te betalen.

Waarom werkt DietBet?

Ten eerste is het de groepsdynamiek die ervoor zorgt dat het zijn streefgewicht bereikt. Wetenschappelijke studies bewijzen dat dit zogenaamde "sociaal gewichtsverlies" effectief is! Tijdens een experiment aan de Universiteit van South Carolina ontdekten onderzoekers dat de bereidheid om kilo's te smelten groter is als je de kans hebt om te communiceren met andere mensen die willen afvallen.

Natuurlijk biedt de geldfactor op DietBet ook motivatie.

Als je geld krijgt voor je inspanningen, is de prikkel om te verdragen nog groter. Veel springt er niet uit, maar het rinkelt tenminste een beetje in de kassa! Als je op de traditionele manier afvalt, kun je alleen maar hopen dat je minder gewicht op de weegschaal krijgt.