Biotulin Zichtbaar jonger dankzij Bio-Botox?

Van biotuline, vaak "Bio-Botox" genoemd, wordt gezegd dat het rimpels in slechts 60 minuten weg strijkt. En zonder vervelende naalden, biologisch, puur plantaardig en - zonder risico. Wat zit er achter de magische engel?

Met biotuline zijn rimpels in het gezicht eenvoudig weggebügelt. Botox-achtig effect - maar zonder naalden en het risico op maskerachtige gelaatstrekken. Nou, je moet 50 euro betalen voor een kleine zwarte pompdispenser met 15 milliliter inhoud. We vragen ons af: wat zit er achter de transparante wondergel, waar sterren en royals ook op moeten vertrouwen:

  • Madonna,
  • Hertogin Kate,
  • de vuist Dame Michelle Obama,
  • Mode tsaar Karl Lagerfeld.
  • Volgens rapporten heeft Kim Kardashian zelfs de licentierechten voor biotuline in Amerika.

Wat belooft biotulin?

Na slechts een uur zou de huid er steviger en gladder uit moeten zien. Ongeveer 24 uur, zou het effect moeten doorgaan. Biotulin belooft ook dagelijks te beschermen tegen de ontwikkeling van nieuwe rimpels.

Biotulin - wat zit er in de wondergel?

Dit zijn de drie hoofdbestanddelen van de biotinegel:

Spilanthol - een lokaal anestheticum: het extract van de Paracress (Acmella oleracea) zorgt lokaal voor spierontspanning. De spiersamentrekkingen in het overeenkomstige spel worden verminderd, de gelaatstrekken ontspannen.

Silver Hairgrass-extract : het extract van de woestijnplantenfamilie (Imperata Cylindrica) is ontworpen om de huid 24 uur te hydrateren.

Hyaluronzuur : de eigen substantie van het lichaam kan veel water opslaan. Dientengevolge, is de huid opgevuld samen met kleine rimpels, worden het collageen en de elastische vezels gesteund. Bovendien wordt hyaluron beschouwd als een radicale scavenger - dus ook beschermt tegen verdere celveroudering.

Hoe Biotulin te gebruiken

De gel wordt rechtstreeks aangebracht op de te strijken huid in het gezicht, hals en decolleté en gemasseerd. De fabrikant raadt aan de "Bio-Botox" -gel twee keer per dag te gebruiken: één keer 's morgens, één keer' s avonds - zelfs voordat u verzorging of make-up aanbrengt. Een kleine druppel van de vrij vloeibare gel zou voldoende moeten zijn, voor het volledige gezicht zijn 1-2 pompslagen voldoende. Dankzij deze goede opbrengst zou een dispenser van 15 milliliter genoeg moeten zijn voor 50 toepassingen.

Waar haal je biotuline vandaan?

Biotulin is een vrij verkrijgbare cosmetica. Je kunt het krijgen van bijvoorbeeld Douglas, Amazon of de biotulinewinkel.

in vergelijking: biotuline en Botox

Biotuline wordt als een gel op de te toneren gebieden aangebracht. Daar leidt het tot kortdurende lokale anesthesie, wat de mobiliteit van de spieren beïnvloedt. Aldus veroorzaakt biotuline een pseudobotoxisch effect op het huidoppervlak. Maar Botox zelf is veel radicaler: het wordt direct in de spieren geïnjecteerd waardoor de rimpels worden veroorzaakt en maandenlang worden lamgelegd. De musculatuur en de bovenliggende huid kunnen voor de eerste keer niet bewegen. Voor beide remedies geldt het volgende: Zonder beweging wordt de huid gladder, worden nieuwe bewegingsvouwen voorkomen. Duur van het effect : Biotuline moet uiterlijk na 24 uur opnieuw worden aangebracht. Na de aanbeveling en het twee keer per dag aanbrengen van de gel, zal de gel ongeveer 25 dagen aanhouden. Met Botox duurt het ongeveer 4 maanden voor een nieuwe rimpelinjectie op de Doc - kostenplaats: 200 € tot 400 € per behandeling. Actief bestanddeel : Spilanthol is het belangrijkste actieve ingrediënt in biotuline en van plantaardige oorsprong. Botox, aan de andere kant, herbergt het neurotoxine botulinumtoxine, dat wordt geproduceerd door verschillende bacteriesoorten.