Enthaaren Smooth wint

Om er beter uit te zien en doorslaggevende seconden in de sport te behalen: het ideaal van haarloze schoonheid is al lang zowel voor mannen als voor vrouwen. Wat hij en jij doen.

Photo Gallery

Mannen willen vrouwen soepel laten lopen van schouder tot teen. Het is genoeg voor vrouwen om vrij haarloos te zijn van gezicht tot genitaal gebied. En omdat jongens - hoe jonger, hoe sneller - moedige buik en rug kaal en vrouwen graag alles epileren, werkt het wonderwel met de genderharmonie. Tenminste op dit breekpunt. De gemeenschappelijke esthetische noemer: Smooth is sexy.
Glad naar de overwinning!
Professionals weten al heel lang dat pure huid ook prestatieverbeterende is in de sport. Van Paul Biedermann tot Michael Phelps, zwemmers op het lichaam zijn volledig haarloos. Het gaat tenslotte om tienden van een seconde. Tijdens het fietsen is er een ware competitie van soepele kalveren ontstaan. Ziet er beter uit op tv en maakt het gemakkelijker om de huid te genezen na een blessure. Logischerwijs vinden zelfs triatleten haarloze optimaal.
En zo staan ​​steeds meer baby-gladde lichamen bij de stamgasten. Mannen, scherp de messen! En iedereen die de voorkeur geeft aan natuurlijke cosmetica, kan nu truffelessence toevoegen aan lichaamshaar: Acorelle is de nieuwste ontwikkeling van Alva.

Meer gevoel voor het water

Professionele zwemmers zetten trends: ons toppaar Steffen / Biedermann zwemt soepel naar de overwinning.
"Als wedstrijdzwemmer heb ik een gladde huid nodig om op zijn best te presteren. Epileren is de beste methode voor mij. De huid wordt gevoeliger, dus ik heb meer gevoel voor het water. Bovendien blijven de benen langer mooi - dat geeft me trainingstijd. "
Britta Steffen, 28
"Voor de wedstrijd scheer ik nat over mijn hele lichaam. daardoor
vermindert de wrijvingsweerstand die zich vormt tussen huid en water
een soort film. Dus ik zal beter glijden en misschien goedmaken voor één, twee tienden van een seconde. "
Paul Biedermann, 25
In onze fotogalerij laten we zien welke producten JOU en HEM een gladde schoonheid maken.

Scherp mes in plaats van zoete dingen

Waarom geven mannen de voorkeur aan scheren? med. Patricia Ogilvie.
FIT-redacteur Achim Sam, 31, een voormalig wielrenner die vroeger glad geschoren was, kreeg dit voorjaar zijn hakken gesuikerd. Een van de vrouwen als een zachte en wonderbaarlijk geprezen ontharingsmethode, voor Achim een ​​verschrikkingsreis. "Als leven ruien." Zijn conclusie: "Wie dat doet, heeft te weinig zenuwcellen of is een masochist."
Vraag aan de expert: Zijn mannen neerslachtig?
Dr. Patricia Ogilvie (43): Nee. Het is pijnlijker voor mannen dan voor vrouwen om het hele haar naar de follikel te verwijderen. Ten eerste is de dwarsdoorsnede van het haar van het mannelijk lichaam driehoekige randen en niet rondachtig. Ten tweede heeft het haar een langere koers onder de huid. Haargroei is dichter, dus er zijn meer pijnpunten.
Gaan jongens liever naar het lemmet?
Waarschijnlijk wel. Bij lasing hebben we echter hetzelfde aantal mannen en vrouwen. Mannen hebben de neiging om hun borsten, ruggen en oksels verdorven te hebben, vrouwen meer bovenlip, bikinilijn, oksels en benen. Maar thuis gaan mannen niet door met de pijn van weglopen.