Bikini figuur top 5 tricks voor de zomer body!

Met onze tricks voor het zomerlichaam komt de persoonlijke bikini figuur alleen: de top 5 tips plus onze speciale training "bikini figuur"!

Heb je ooit een vrouw gezien met een echt perfect bikinifiguur? Of hangt je blik meestal af van vrouwen, die ondanks verschillende rondingen vol zelfvertrouwen in de ronde gloeien en zich gewoon mooi voelen? Ondanks buikbenadering, ronde dij en sterke kont? Wie genereert via sex-appeal via hun innerlijke houding? Dat zou ook de eerste in de mode zijn voor het zomerlichaam: vind je mooi en presenteer je lichaam als een geschenk van de goden (of als Beth Ditto, de zanger van "Gossip") - het begin van je zomer met de perfecte bikinifiguur.

Vet weg voor het bikini figuur

Je moet een kilo of twee verliezen om jezelf mooi te vinden? Laat koolhydraten een week 's avonds los, maar eet eiwit met groenten - en je zult je doel bereiken. Dus na 18:00 uur vis, kip zonder vel, korrelige roomkaas, feta en allerlei soorten groenten en salade - dat is precies wat de bikini-figuur leuk vindt! Blijf uit de buurt van krakeling stokken, brood, pasta en aardappelen. Verse kruiden geven smaak, zijn ook blij en zijn een volgende stap op weg naar de bikini figuur.

SPORTEN VOOR DE BIKINIFIGUR

Het mini-voedingsprogramma, gecombineerd met minimale fysieke inspanning, vermindert niet alleen het gewicht, maar spant ook de huid aan. Ga vanaf nu elke trap op die zichzelf aanbiedt en zet je hele voet op de treden. Hierdoor worden de billen strakker - belangrijk voor de bikinicijfer. Draag voor strakke armen een paar 2 ½ kilo dumbbells en start je persoonlijke biceps-training zodra je de tv aanzet of praat met je vriendin. Als je dan nog eens 40 minuten per week loopt, 90 minuten peddelt of 60 minuten gaat, is het bikini-figuur gegarandeerd.

De Mogeltricks

Zolang je niet 100% zeker bent van jezelf, kan de juiste bikini enorm helpen om de perfecte bikini figuur te vervalsen. En natuurlijk een complete ontharing, die enorm bijdraagt ​​aan het mooie algemene beeld en niet mag ontbreken voor een echt geweldig bikinifiguur.

Top effect: 5 tips voor je bikinifiguur

Voordat u begint met trainen, zullen deze professionele tips uw programma tot een groot succes maken. Gewoon drauflo-pompen is geen goede tactiek. Met deze regels ben je heel ver vooruit:

  1. Bij het trainen met halters of kettlebell: Kies de weerstand zo hard dat de laatste een of twee herhalingen van een set je zullen storen. Dan is de intensiteit precies goed!
  2. Concentreer u altijd op een schone uitvoering van de bewegingen. Train traag en correct dan snel en vies. Ook moet de weerstand tijdens het trainen met gewichten niet te hoog zijn, anders vervalst u de bewegingsrichting.
  3. U kunt uw trainingsplan hieronder vinden. Belangrijk: zorg ervoor dat u de twee pauze-dagen stopt. Spieren moeten tijd hebben om te regenereren!
  4. Over een trainingsplan gesproken: in plaats van het hele lichaam te trainen, kunt u ook twee of drie van onze vijf mini-workouts maken.
  5. Opwarmen: ga nooit koud in de training. Warm een ​​paar minuten op voor de training - bijvoorbeeld touwtjespringen, trappen rennen of een ontspannen rondje maken.
Het wekelijkse schema voor je bikinicijfer

Het wekelijkse schema voor je bikinicijfer

Print tafel
Training 1Training 2Training 3Training 4Training 5
maandagI. One Arm PressI. Duck WalkI. Bezemsteel SquatI. Scott Curl
II. Triceps duwen
I. Longen &
duw
dinsdagII Gewogen
Sit-up
II. Theraband Walk
II Bezemsteel BeenliftIII. Nek drukII Barbell
uitrol
woensdagrustdagrustdagrustdagrustdag
rustdag
donderdagI. One Arm Press
I. Duck WalkIII. Side BendI. Scott Curl
II. Triceps duwen
I. Longen &
vrijdagII Gewogen
Sit-up
II. Theraband WalkI. Bezemsteel SquatIII. Nek drukII Barbell
RolloutPush
zaterdagrustdagrustdagrustdagrustdagrustdag
zondagI. One Arm Press
I. Duck WalkII Bezemsteel BeenliftI. Scott Curl
II. Triceps duwen
I. Longen &
duw
Vijf tot zes oefeningen per dag zorgen ervoor dat je fit bent met een training met een 'bikini-figuur'

kettlebell

1 van 12 oefeningen