Sport tegen cellulitis: dus trek je je weefsel aan

Dat is zeker: cellulite en sport zullen elkaar uitsluiten. Sport wordt strakker, circuleert en breekt vet af. Gegarandeerd met onze training.

inhoud
 • De anti-cellulitis workout
 • De beste sporten tegen cellulitis
 • Strakke benen - oefen met LeaLight
 • Waar of niet waar - de test voor cellulitis

Wil je geen deuken op dijen, armen, buik en kont? We raden sport aan. Omdat cellulite en sport elkaar niet leuk vinden. Regelmatige lichaamsbeweging, zweten en zachte of zelfs systematische spiergroei zijn de grootste vijand van sinaasappelschil. Cellulite en lichaamsbeweging sluiten elkaar niet volledig uit, maar met twee loopsessies per week gecombineerd met krachttraining, zal je zelfvertrouwen en dan je bindweefsel eerst strakker worden. Dus de cellulitis wordt langzaam gladgestreken.

De anti-cellulitis workout

Photo Gallery

Onze training heeft een aantal effecten tegen ontsierende huiddeuken: door training wordt het weefsel strakker, de spiertonus wordt verhoogd en door het lichaamsvet te verminderen, smelten de pads vanzelf. Train 20 minuten drie tot vier keer per week - en benen en billen zijn klaar voor korte rokjes en bikini.

De beste sporten tegen cellulitis

 1. De eerste plaats is duidelijk zwemmen in koud water! Dus spetter niet een beetje in de warme Middellandse Zee, maar traint het trekken in het zwembad vroeg in de ochtend, wanneer het nog een beetje fris is. Zwem minstens 30 minuten. Borstzwemmen is goed, kruipen of rugslag nog beter.
 2. De tweede plaats is krachttraining. Bouwt spieren en vet. Voor vrouwen echt goed, omdat het strakker wordt bij regelmatige training en de opbouw van spieren ondersteunt door een testosterondosis. Wees niet bang voor dikke dijen - het kost veel tijd voor hen om zich te ontwikkelen.
 3. De derde plaats is yoga. Ja, precies. Het geheim van yoga voor lichaamsvorming ligt in de afwisseling van spierspanning, stretching en ontspanning. Een beter lichaamsgevoel is daar bovenop.

Sporten en meer met cellulitis

Je kunt natuurlijk ook extra masseren, creme, plukken. Anti-cellulitisproducten werken vooral goed in weefsels die al door sport worden geactiveerd. Wat je zeker moet doen, is water drinken. Stil of heet water, geen thee of sap of frisdrank. Eenvoudig water - de beste aanvulling op het programma Cellulite en Sport. Het helpt het weefsel zijn ontgiftingswerk te doen.

Ook handig zijn wisselende douches. Neem 's morgens en' s avonds een douche in een warm-koud ritme en masseer vervolgens in circulatiebevorderende cellulitiscrèmes.

Geheime wapenvitaminen in cellulitis

Vooral vitamine E, dat onder meer zit in noten en volkorenproducten, werkt goed tegen cellulitis. Citrusvruchten en groenten die rijk zijn aan vitamine C zijn ook een genot voor het bindweefsel. Ook belangrijk zijn aminozuren in de vorm van vlees en eiwitten. Ze helpen het lichaam om nieuw bindweefsel op te bouwen.

Massages tegen cellulitis

Massages brengen ook de bloedsomloop op gang. Het maakt niet uit of u een sisalhandschoen gebruikt om het getroffen gebied droog te masseren of liever een huidverzachtende peeling onder de douche gebruikt. Beide maken de huid zacht en helpen bovendien het weefsel te versterken. Er is helaas geen garantie dat de cellulitis voorgoed verdwijnt ondanks intensieve "zorg". Maar we beloven een gladdere huid en minder opvallende deuken.

Strakke benen - oefen met LeaLight

LeaLight is een door de staat gecertificeerde gymnastiekleraar - de meest serieuze training in de sportschool. Ze is ook een gecertificeerde TRX-trainer, een expert in lichaamsgewicht en onze expert met geweldige looks. LeaLight heeft dat ook niet van zonnebaden, maar tot acht uur aan sport per dag. Cellulitis en sport - geen kans, zoals ze laat zien. Train met Lea en je benen plus kont worden na slechts vier weken strakker.

Voorkom cellulitis

Hoe eerder u begint met de catalogus van maatregelen tegen sporten tegen cellulitis in combinatie met afwisselende douches, massa's, crèmes en de juiste voeding, hoe langer u zult genieten van uw strakke benen. Nog een leuke moordenaar - koffie en alcohol zijn ook bindweefselmoordenaars!

Waar of niet waar - de test voor cellulitis

5 Belangrijke feiten: u wilt meer weten over cellulitis!

Elke vrouw is bang voor haar - lelijke deuken op dijen en billen. True Fitness Blog geeft een overzicht van belangrijke feiten die u moet weten!

Wat is cellulitis precies?

Allereerst is cellulitis, die vaak ten onrechte "cellulitis" wordt genoemd, GEEN ziekte - in tegenstelling tot cellulitis. Cellulitis is een niet-inflammatoire verandering in het onderhuidse vetweefsel van vrouwen en is vooral zichtbaar op de dijen en billen - lelijk, vooral voor het buitenseizoen met korte rokjes, korte broeken en bikini's. Afhankelijk van haar persoonlijke samenstelling, treft ze ongeveer 80 tot 90 procent van alle vrouwen in de loop van hun leven.

Zijn er verschillen in cellulitis?

Yes! Deze verschillen zijn echter geen medische redenen, maar cosmetische gradaties in termen van hun "ernst".

 • Beoordeling 1 (mildste vorm): zichtbaar na een tepelproef.
 • Beoordeling 2 : deuken worden gezien, maar liggen niet.
 • Beoordeling 3 : Deuken liggen al op de grond.

Waarom krijgen mannen geen cellulitis?

De meesters van de schepping hebben gewoon weer geluk: via hun mannelijke bindweefsel worden ze beschermd tegen cellulitis, met uitzondering van enkele uitzonderlijke gevallen. De vrouwelijke dermis en dermis zijn dunner dan bij mannen, terwijl het onderliggende vetweefsel dikker is. Daarnaast spelen vrouwelijke hormonen (oestrogeen) en de cyclus een beslissende rol in de min of meer uitgesproken zwelling van die structuren die in de volksmond ook wel "sinaasappelschil" worden genoemd.

Zijn crèmes en zalven echt nuttig in de strijd tegen cellulitis?

Ja en nee! In feite verminderen crèmes met actieve ingrediënten en vooral de parfumerende effecten van masserende crèmes en zalven de cellulitis die visueel vaak kan worden geregistreerd - maar slechts tijdelijk en niet permanent en duurzaam. Langetermijnverbeteringen zijn alleen mogelijk met een combinatie van

 1. het juiste dieet (over veel kruidenthee en mineraalwater drinken, maar weinig koffie!)
 2. oefenen (zie onze oefeningen!)
 3. huidverzorging
 4. massage

Tips voor hoe dit werkt, krijg je van ons op de volgende pagina's!

Kan liposuctie helpen?

De langetermijneffecten van liposuctie zijn wetenschappelijk controversieel - de meeste experts gaan ervan uit dat de geëxtraheerde vetcellen na een tijdje kunnen recreëren en dat daardoor ook de cellulitis op de aangetaste sites vaak kan terugkeren . Bovendien zijn vaak vier-cijferige eurobedragen nodig voor een OP.

Er beter uitzien is leuk - doe je het?

Heb je een gevoel van schoonheidsverzorging en doe je er iets om er zo vaak mogelijk goed uit te zien? We zijn er om te helpen: schrijf je hier in voor de nieuwsbrief van True Fitness Blog en mis geen nieuws over schoonheid, fitness en lifestyle.