Schoonheid chirurgie perfect helpen?

De kont is niet altijd zoals zijn drager of drager zou willen. Daarom helpen vrouwen steeds vaker met cosmetische chirurgen. We laten u de meest gebruikelijke methoden zien.

Lange tijd stond borstoperaties hoog op de lijst van cosmetische chirurgen. Deze verdeling verschuift steeds meer. "Po-chirurgie komt nu vaker voor, want na de boezem is nu eerder de kont teruggekeerd naar het centrum van belang", bevestigt Hermann Solz, hoofdarts van de Mannheim Kliniek voor plastische chirurgie en bestuurslid van de Duitse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (DGÄPC), Mannen, aan de andere kant, zijn relatief terughoudend in vergelijking met Po-operaties. Dat kan operatief voor je kont gedaan worden:

  • Vet afzuigen : uit diepe lagen weefsel worden vetcellen afgezogen en de slappe huid wordt gladgemaakt - een niet zo gemakkelijke procedure. "Vooral de liposuctie op de billen gaat gepaard met veel ervaring van de chirurg, omdat de afronding van de pos niet verloren mag gaan", zegt Solz. "De pagina's zijn ook belangrijk. Vaak is de kolf indirect gemodelleerd door de bediening van zadeltassen. "Kosten: ongeveer 5000 euro
  • Siliconenimplantaten : maak bochten waar voorheen vlak was. Maar: siliconen is onvoorspelbaar! Implantaten blijven niet altijd waar ze thuishoren. "We vergroten alleen met een zeer platte Pos", meldt Solz. In het geval van billen wordt hardere siliconen gebruikt, die de chirurg snijdt en niet kan lekken. Kosten: rond de 5000 euro
  • Vetinjectie : als de kolf te klein of te plat is, wordt vet van het lichaam vanuit een ander deel van het lichaam in de billen geïnjecteerd. Maar: "Dat werkt alleen soms", zegt Solz. "70 procent van het geïnjecteerde vet zal zeker sterven omdat de bloedtoevoer naar de billen niet zo goed is als bijvoorbeeld op het gezicht - gezien het volume van een pos zijn daarom zeer grote hoeveelheden vet nodig." Daarnaast een hele reeks behandelingen noodzakelijk omdat alleen kleinere hoeveelheden vet mogen worden verspoten.
  • Afvalspuit : de vetoplossende stof fosfatidylcholine wordt al vele jaren gebruikt om het verhoogde cholesterol te verlagen. Voor het oplossen van vet is hij echter niet toegestaan ​​in Duitsland. "Achter deze hele methode ligt een groot vraagteken", zegt Hermann Solz. "Zo'n spuit zal ook werken waar hij ongewenst is - bijvoorbeeld op de borst of in het gezicht." Het werkingsmechanisme van de injectie is twijfelachtig: het vet wordt afgebroken in een chemische reactie en moet door het lichaam worden afgebroken. Bij grote hoeveelheden kan het lichaam het afval niet voldoende verwijderen. Dit kan leiden tot overbelasting van de organen, tot slechte ontsteking en tot cyste-vorming.

Verre Oosten wijsheid: deze risico's zijn niet eens een zorg voor Japanse vrouwen. Ze stofferen hun onderbroek naast hun beha's. Hoewel dit kan leiden tot een bittere teleurstelling bij het leeglopen, maar blijft vastgesteld zonder schade aan de gezondheid. Beter: u krijgt direct toegang tot push-up slip, die ook in dit land beschikbaar is!