Delen mijne? Yours? Onze!

SHARE is de naam van het adembenemende lifestylemagazine dat draait om de trend om te delen. Alles over de nieuwe Share Economy, waar alles van iedereen is.

Ieder van ons heeft het al gedaan. Velen doen het zelfs regelmatig: delen is nu trendy. Zo trendy dat de beweging een eigen naam kreeg. Deeleconomie staat op ieders lippen. Nu komt een tijdschrift naar de kiosk, die volledig is gewijd aan dit onderwerp: het lifestyle magazine SHARE.

SHARE: "Wie deelt heeft meer van het leven"

Autodelen, couch surfing of crowdfunding - delen is alomtegenwoordig en veelzijdig als nooit tevoren. Niet alleen producten of diensten - zelfs kennis, meningen of ervaringen zijn niet langer alleen voor jezelf. Het nieuwe lifestyle magazine SHARE is bedoeld voor jonge mensen die een nieuwe manier van consumeren hebben ontdekt - bewust en duurzaam, maar nog steeds met plezier en openheid. Op 148 pagina's toont SHARE jonge oprichters die van idee veranderen in een succesvol bedrijf, mensen die groenten redden of over de hele wereld jagen voor de Share Economy. SHARE slaapt in vreemde bedden en vraagt ​​of het ok is om een ​​hond of zelfs een partner te delen.
Vanaf 06.07.2013 voor 3, 90 euro bij de kiosk.