Douche Orange Nieuwe internetuitdaging

Op internet zijn er altijd nieuwe gekke durf en weddenschappen. Ice Bucket was gisteren - hoe zit het met de nieuwste Internet Challenge Shower Orange?

Douche Oranje, klinkt dat niet zo als 'Clockwork Orange'? De nieuwste internethype is zelfs veel onschadelijker dan de iconische film van Stanley Kubrick en kost niet zoveel als de Ice Bucket Challenge ooit deed.

Wat is Shower Orange?

Het begon met een onschuldige vraag over Reddit: welke buitengewone activiteit moet iedereen uitproberen? Een gebruiker had een verrassend antwoord en stelde voor dat we allemaal een sinaasappel in de douche zouden eten, omdat dat de wildste, meest aangename en meest bevrijdende ervaring ooit was. Een idee dat al snel veel navolgers vond die ook graag dit unieke genot in de video documenteerden.

Maak, film of fotografeer, post en nomineer anderen om hetzelfde te doen - zo zijn trends geboren, Shower Orange is geboren.

Hoe kom je op zoiets? De Reddit-gebruiker herinnert de onderhouder van een jeugdcentrum dat de kinderen ooit vroeg: "Heb je ooit een sinaasappel gegeten tijdens het douchen? Scheur het gewoon in het midden, sla je tanden erin alsof iemand die een week niet heeft gegeten heeft! " Blijkbaar een onvergetelijk idee.

Waar vindt Shower Orange plaats?

Op Reddit heeft het fenomeen Shower Orange een eigen bord, dat al duizenden duizenden foto's en abonnees herbergt. Het sluiten van de foto's maakt Shower Orange super blij. En waarom niet? Ten slotte druppelt het sap niet langs de onderarmen, het spuit niet in alle richtingen. Misschien moeten we allemaal vaker onder de douche eten! Shower Orange sluit zich aan bij een kleurrijke karavaan van internethypes. We herinneren ons allemaal de zeer populaire Ice Bucket Challenge, die een ernstige achtergrond had en aandacht moest vestigen op ALS. De Hot Pepper Challenge, waarbij pittige hete pepers voor de camera werden genuttigd, was niet voor het goede doel en ook niet bijzonder plezierig. De Cinnamon Challenge, die moet worden doorgeslikt met een lepel kaneel, wordt als gevaarlijk voor uw gezondheid beschouwd. Daarom geven we de voorkeur aan Douche Oranje, omdat deze uitdaging gewoon leuk is!