Styling Blaas mijn browsers

Een nieuw type stylingbalk trekt ons aan. Zogenaamde schoonheid bars bieden 30 minuten glamour gevoel en professionele styling voor weinig geld: perfecte investering voor atleten.

Op het eerste gezicht lijkt de schoonheidswereld met zijn hypes en hysterie de meest afgelegen tegenhanger van de fitnesslevensstijl. Op het tweede gezicht zijn er kruispunten. De nieuwe schoonheidssalons zijn zo'n geval. Cocktails worden niet geschud in de trendbalk 2014, maar wenkbrauwkleuren worden geroerd en tea tree waxen worden verwarmd. Dit wordt Brow Bar genoemd. Barmannen zijn goed opgeleide schoonheidsspecialisten die brouwsels maken à la top model Cara Delevingne: borstelig, donker en expressief. De barkrukken staan ​​in een van de glinsterende shop-in-shops van de parfumerie-afdeling van grote warenhuizen.

Uw service: een openbaring - ogen wijd open, letterlijk. Vervang de make-up voor gestileerde wenkbrauwen (extra styling voor blonde atleten: wimpers verven!) Voor de wenkbrauwen worden geverfd, gemeten op basis van de gezichtsgeometrie en geplukt met wax in de vorm. Natuurlijk, als de boog van het voorhoofd zwaait over het hoogste punt, opent het ook de slaperigste ogen. Visueel. Een perfecte investering voor mij: dertig minuten naar de bar om de vijf weken, en ik kan trainen zonder een nieuwe penseelstreek zonder me Assepoester te voelen.

Styling alarm: coole bars voor meisjesavonden

Mannen zijn een beetje aarzelend in deze schoonheidssfeer, maar geïsoleerde exemplaren zijn te vinden in de relevante balken. Theo Weigel als stijlicoon werkt verbazingwekkend lang, maar de generatie kleinkinderen leert de Brauenstyling waarderen. De jongens voelen zich ook aangetrokken tot de Blow Bar, waar ze, in tegenstelling tot het eerste moment, werken met een föhn en een borstel op hun haar. "Geen bezuinigingen, geen kleur, alleen highdry" - dit is de service bij Tigi door Mito, de eerste Föhnbar in Hamburg.

Creative Director Michele Grasso roept elke look op in dertig minuten: strak, verfijnd of street. Perfect voor een professionele hoofdverversing tussen sport en avondafspraak: haarstyling en voor meisjes een make-up die alles overleeft. Plus dertig minuten modelgevoel voor 29 euro. Extreme barhopping leidt vervolgens tot de nagelstang. Vormgeven, polijsten, schilderen - wat klinkt als een autolichaam is een high-end manicure. Voor vrouwelijke atleten ook geschikt voor training kort en saai.