Wenkbrauwstempel Wenkbrauw voor stempelen

Wil je dikke wenkbrauwen zoals Cara Delevingne en Lily Collins? Met wenkbrauwzegels moet deze wens uitkomen. Maar ziet dat er goed uit?

Althans sinds Cara Delevingne borstelige wenkbrauwen de nieuwste rage zijn, geen wonder dat nu ook de schoonheidsindustrie op deze trend is gesprongen. Zogenaamde wenkbrauwstoten zouden vrouwen moeten helpen die gezegend zijn met minder volle wenkbrauwen.

Wenkbrauwstempel: gelaatstrekken uit de make-updoos

Het aanbod is nog steeds een beetje mager, maar er zijn al enkele wenkbrauwzegels van het merk i-Envy in verschillende nuances en vormen. De belofte perfecte pasvorm, weinig moeite en geen smeer. Stel je voor dat je je het hele ding moet voorstellen als een conventionele stempelset: voor elke pagina is er een overeenkomstige stempel (je kunt links niet dezelfde gebruiken als aan de rechterkant) en worden gedompeld in een donkergrijs tot lichtbruin gecomprimeerd poeder. Nu moet je de stempel op de juiste plaats drukken (bij voorkeur voor de spiegel) - net genoeg om het poeder op de huid te persen. Herhaal met de andere kant. Et voila! Volgens de fabrikant moet je gezicht nu "perfecte wenkbrauwen" zijn.

Doen wenkbrauwzegels doen wat ze beloven?

Noch de vele negatieve klantbeoordelingen van Amazon noch Beauty Blogger beoordelingen spreken voor de Eye Brow Stamps van i-Envy. Sommige online schoonheidsexperts hebben de eyestamps al dichtgeklapt en hebben aangetoond dat dit schoonheidsproduct meer pretentie heeft dan wezen. Zo zegt videoblogger Jenny Gonzalez over hoe ongemakkelijk de stempels zijn. "Het is moeilijk om je wenkbrauwen symmetrisch te krijgen, " verzucht ze tijdens haar beoordeling. Schoonheidsgoeroe Gina Amber, ondertussen, was geïrriteerd dat ze $ 9 (ongeveer $ 8) aan de wenkbrauwzegels had uitgegeven. Op Instagram toonde ze het dubieuze resultaat van haar wenkbrauwen-experiment en liet haar volgers lachen in plaats van te zwermen. "Ken je het gezegde dat wenkbrauwen eruit moeten zien als zussen en niet als tweelingen? Nou, de mijne ziet eruit als twee volledig vreemden, " vond YouTuberin Tina Yong na haar producttest en kreeg veel goedkeuring. Vervolgens gaf ze te overwegen:

"Ik denk dat het idee achter dit product goed is, maar het product zelf is een beetje in de broek gegaan, dus maak er geen doekjes om, in plaats van ermee uit te gaan."

Alternatieven voor de wenkbrauwstempel

Gelukkig zijn er veel andere schoonheidsproducten die mooie wenkbrauwen kunnen bieden. Met speciale sjablonen kunt u bijvoorbeeld eenvoudig te gebruiken zijn en kunt u een gevoel krijgen voor de juiste wenkbrauwvorm voor uw gezicht. Op een gegeven moment kun je alleen met een wenkbrauwpen werken en zonder verdere hulpmiddelen opschieten. Ondertussen zijn er ook stylinggel, waarmee je zijn wenkbrauwen kunt "stylen", en serum, dat de haargroei bevordert - zodat je van nature een dichter wenkbrauw krijgt. U hoeft niet terug te vallen op wenkbrauwzegels ...