Badmode De trends van de zomer

De zomer zal dit jaar minder sexy zijn, omdat de nieuwste trend van badkleding gaat naar lange shorts en genereus gesneden bikini's.

Als je veel blote huid wilt zien op het strand of in het buitenzwembad, zul je deze zomer teleurgesteld zijn omdat de Duitsers minder huid hebben dan verwacht. De trend van badkleding gaat dit jaar verder, wat nu een overzicht is van het online reisportaal ab-in-denden-urlaub.de. Of het nu gaat om knielengte of badpakken, zowel mannen als vrouwen zeggen: minder huid zorgt voor meer zwemplezier. Qua kleuren zijn er geen grenzen aan de wensen van degenen die hongerig zijn naar de zon: felle kleuren en patronen zoals plaids, stippen en bloemenprints zijn onvermijdelijk in de badkleding van vandaag.

Badmode voor mannen

De mannen zijn nogal benauwd: 80 procent van de mannen geniet van hun zonnebaden met veel leggings, omdat lange, knielengte korte broeken de klassieke, strak zittende zwembroek lang hebben vervangen. Zwemkleding beleeft deze zomer echter een comeback. Terwijl in 2012 slechts acht procent zich met hun genereuze broek in het koele water waagde, is het cijfer van dit jaar al rond de elf procent. Maar André Bangert, redacteur voor herenmode, heeft nog een tip voor alle waterratten klaar: "Hoe dikker de buik, hoe groter de broek". Hij adviseert alle mannen die niet gezegend zijn met een Adonis-lichaam om voor een lange surfshort te gaan. Mannen met dunne benen moeten een nauwsluitende broek dragen, kort of lang. Bijna alles is toegestaan ​​in badkleding deze zomer.

Badmode voor dames

Hetzelfde geldt voor vrouwen: met meer stof ben je in de trend. Bijna de helft van alle vrouwen wil dit jaar niet zonder badpak. "Eén stuk is weer in opkomst", zegt modeconsulente Ines Meyrose. Sinds 2010 is het aandeel zwembroekdragers met 14 procent toegenomen. Maar zelfs met bikini's kan het een beetje meer spul zijn. Of het nu gaat om panty's die naar de navel of slip gaan - het voordeel van meer textiel ligt voor de hand. De bikini's uit de Fifties-look behandelen probleemgebieden van alle soorten: of het nu gaat om sinaasappelschil of een kleine buik, dit jaar is er voor elk wat wils. Monokini, tankini, bikini of badpak: je hebt keuze te over.
Bron: ab-in-de-urlaub.de