Camel toe en dat zou de nieuwe ondergoedtrend moeten zijn?

Is dat schaamteloos of sexy? Speciale broeken, met de palmen duidelijk zichtbare schaamlippen - een kameelteen - toveren in de broek, zou de nieuwste lingerietrend moeten zijn.

Tot gisteren was het nog steeds de grote mode-no-go: een strakke broek die zo strak zit dat ze allemaal de aandacht vestigen op de overdekte, maar nauwelijks overdekte schaamlippen. Heb je tijdens het winkelen altijd aandacht besteed aan het feit dat een broek genoeg ruimte biedt of op zijn minst wordt gesneden, zodat het onplezierige fenomeen niet optreedt? Nu is alles anders - dat is wat trendsetters beweren te zijn op Camel Toe!

Kameelteen: de lingerietrend uit het Verre Oosten

Als je denkt aan koele elegantie of geisha-chic in de mode uit het Verre Oosten, zou je een ander punt op de lijst moeten zetten: uit het Verre Oosten, van alle dingen, is er een trend die provoceert en het onderwerp ondergoed een geheel nieuw facet kan geven. Ondergoed, dat zo is ontworpen dat het de schaamstreek benadrukt en vaak zelfs vergroot en gevormd met bekleding, is de hit in Azië. Sterren zoals Miley Cyrus zijn ook gespot met (opzettelijk gepresenteerde) kameelteen. Nu loopt de trend door naar Europa, online zijn de sexy slipjes al verkrijgbaar. Dit kan een hete zomer zijn!

Als je je nog steeds afvraagt ​​over de naam, kijk dan opnieuw naar een foto van een kameelvoet!

Hij heeft slechts twee tenen en herinnert zich verdacht aan het eens zo ongewenste zicht in door textiel geperste vrouwelijke genitaliën.

Waarom zou de tendens van Camel toe goed zijn?

Bekleding in lingerie is niet nieuw, maar tot nu toe waren het vrij sexy klassiekers zoals borsten en billen, waar min of meer onopvallend een beetje hielp, dus er komen rondingen, waar van nature niet genoeg zijn. Deze rondingen werden uiteindelijk als sexy beschouwd. Kamelteen breekt echter taboes, omdat tot nu toe de meesten van ons in het openbaar het motto hadden: "Een vagina is één, maar men toont het niet".

Maar deze vrouwelijke zelfverloochening is niet langer in de mode in 2017: Nu wordt dat openlijk besproken over designervagina's en sommige vrouwen dragen vagina sieraden om de nek, geen enkele vrouw hoeft meer te doen alsof, alsof ze niets in haar broek heeft. Immers, zelfs mannen maken vaak heel duidelijk dat ze "eieren in hun broek hebben" - een vervelende consequentie hiervan is de manspreading, jongens die rondhangen met hun benen wijd gespreid voor niets. Geen spoor van verbergen! Als vrouwen nu hun geslachtsdelen aangeven zoals veel mannen doen, dan is de kameelteen ook een teken van toenemende gelijkheid en een groter zelfrespect. Of? Niet echt, kritiek op critici, want nadat boezems en Po al lang zijn geoptimaliseerd door cosmetische chirurgie en gemeenschappelijke schoonheidsidealen worden onderworpen, gebeurt dit nu ook in de vrouwelijke vagina, die eerder was toegestaan ​​en bleef zoals de natuur ze had gemaakt.

Kameelteen bevestigt eens te meer een vast idee van wat mooi is - en krijgt steeds meer vrouwen de neiging om hun binnenste schaamlippen te verkleinen, bijvoorbeeld.

Dergelijke operaties zijn de afgelopen jaren met 300 procent toegenomen. Zijn kameelentikken gewoon een ander instrument van onderdrukking door vermeende schoonheidsidealen, waardoor vrouwen onder het mes worden gedwongen? Dat is zeker een kwestie van mening.

Kameelteen, nee bedankt? Er is ook een remedie

Als je al knielt en je weet zeker dat je blijft plukken in het kruis van je broek, als het op de een of andere manier lijkt op Camel toe, dan is deze trend niet voor jou. Overigens zijn er ook ondergoed, waarvan wordt beweerd dat het het tegenovergestelde effect heeft met onzichtbare kussens, door de teen van de kameel te voorkomen. Ze hebben namen als Smooth Groove of - ironisch genoeg - Camel no. Dus het valt nog te bezien of de Camel toe echt zal opvallen als een welkome eye-catcher en modieuze kers op de taart.