Landstijl Match Point

Nauwkeurig in de lente. Met deze sportieve outfit in Brit chic look speel je dit voorjaar in de Hoofdklasse. Geweldige nieuwe slijtage voor de eerste mooie dagen van dit seizoen.

Photo Gallery

Een beetje dichtgeknoopt komen de nieuwe outfits van Brit chic samen. Toch zijn ze niet benauwd. De elegante Landadel-look combineert dit voorjaar met sexy stukken en sportieve stijlen. Knielange plooirok wordt gedragen aan de blouse met knoopsluiting - als het uiterlijk te lauw is: kies gewoon voor felle kleuren. Geel tot roze, blauw tot oranje - de kleurrijke troef van dit jaar.
Als dit nog steeds te benauwd is, combineer dan gewoon een Brit-chic onderdeel met zijn outfit: fijngebreid vest en strakke leren shorts, of chique blazer aan de afgesneden jeans-hotpants. Natuurlijk mogen de bijpassende accessoires niet ontbreken. Kleine zakken, nekzakken, riempjes met studs en gouden manchetten maken van elke outfit een blikvanger. Wat deze lente misschien niet mist, is de "Good-Old-Trench". Dit seizoen wordt hij gecombineerd in sportieve sneakers.
De mooiste outfits voor de eerste warmere dag van het jaar hebben we samengesteld in onze fotogalerij.