Heldere koffie Uw tanden blijven wit bij deze koffie

Koffie moet zwart en sterk zijn - dat is niet langer waar, want nu is het ook transparant. Hoe is het met de nieuwe trenddrank Clear Coffee?

Met dit koffiegenot houdt u het volledige zicht, omdat Clear Coffee transparant is zoals water. Toch smaakt het naar echte koffie. Het goede nieuws: Clear Coffee spaart de tanden. Het slechte: je kunt het niet zelf thuis brouwen.

Waar komt de Clear Coffee vandaan?

Clear Coffee is op het spoor van de tijdgeest: schoon eten is trendy en wat past beter dan een koffiedrank die niet zwart, maar transparant is? Deze koffie zal je opvrolijken, maar laat geen lelijke sluier achter op je tanden. Het idee voor Clear Coffee komt van twee broers die net zo van koffie houden als van helder wit en mooie tanden:

"We drinken veel koffie en hoeveel mensen irriteren we over de plekken die zich op onze tanden vormen. Er was niets om te kopen dat op dit probleem reageerde, dus we hebben ons eigen recept samengesteld ",

zeiden de Britse David en Adam Nagy, die hun merk CLR CFF noemden en tot nu toe in een biosupermarktketen en in het nobele warenhuis dat Selfridges aanbiedt, in een interview met de Britse krant 'The Evening Standard'.

Heldere koffie bevat weinig calorieën en is niet goedkoop

Natuurlijk willen de twee uitvinders niet laten zien hoe hun productieproces precies werkt. Ze gebruiken echter de beste Arabica-bonen en doen dit zonder conserveermiddelen, stabilisatoren en zoetstoffen. Je Clear Coffee is een koud drankje waar je puur van kunt genieten of cocktails kunt mixen. In tegenstelling tot sommige andere cafeïnehoudende frisdrank, is het niet de bedoeling dat Clear Coffee je dik maakt:

200 ml bevat slechts vier calorieën.

Dit genot heeft echter zijn prijs, want voor twee flessen van 200 ml kost elk ongeveer zeven euro! Als u in Londen niet eens wilt jetten, kunt u ook de Clear Coffee online bestellen (clrcff.com). Maar dan is geduld nodig: voor de snelle cafeïneschop is de vraag momenteel te groot, je zou drie tot vier weken moeten wachten op je Clear Coffee. Maar het zal niet lang duren voordat de Clear Coffee in onze winkels staat.