Festtagsmode Welke jurk past bij mijn figuur?

Heb je nog geen outfit voor de feestdagen? Deze tips helpen je om in de huidige trend te zijn en de juiste jurk te vinden voor je figuurtype.

De tijd is rijp: Kerstmis en oudejaarsdag komen eraan en bakken koekjes, kopen geschenken en decoreren het appartement dat je gemakkelijk kunt vergeten om een ​​passende outfit voor de feestdagen te krijgen. Het wil nu echt schijnen. Maar het is nog steeds niet te laat: je hebt een paar dagen om een ​​chique outfit te vinden. Met deze tips bent u gegarandeerd niet verkeerd!


Trends van het seizoen: glitter en pailletten

Glitter en pailletten zijn opnieuw een absolute must-have dit jaar om stijlvol te zijn tijdens de feestdagen. Goud en zilver domineren momenteel het bedrijf, dus fans met een subtielere uitstraling moeten een uitzondering maken. Als de glinsterende look nog steeds te veel voor je is, kun je het glamoureffect verzwakken met basics en bijvoorbeeld een sprankelende blouse aantrekken voor de eenvoudige zwarte spijkerbroek.


Ontspannen blikken onder de kerstboom

In de kring van de familie zou het iets eenvoudiger moeten zijn. Wat is beter voor de gezellige uren onder de kerstboom dan onze favoriete knuffel trui? Combineer de oversized trui met een legging of stuur een panty en een paar enkellaarzen. Een mooie tas en wat sieraden versterken de outfit. Een bijzonder hippe versie zijn de populaire X-Mas-sweaters. Kerstfans zullen hun liefde voor het festival tonen met deze truien met winter-kerstmotieven - zoals rendieren, sneeuwmannen en Co.


Wees voorzichtig bij het kopen van kleding

Maar belangrijker dan welke trend dan ook, is dat de outfit die u kiest ook bij uw figuur past. Dat is de enige manier waarop je echt kunt schitteren tijdens de vakantie.

  • A-Line:

Ben je smal aan de bovenkant, breder aan de onderkant en heb je een sensueel en vrouwelijk silhouet? Zorg ervoor dat je je onderlichaam niet teveel benadrukt. Draag vloeiende jurken zoals empire-stijlmodellen. Het languitlopende been benadrukt je vrouwelijke rondingen gunstig en verbergt dikke heupen en dijen, terwijl het gedrapeerde bovendeel het smalle bovenlichaam accentueert.

  • Reverse Pyramid:

Als je een brede romp, weelderige borsten, slanke benen, smalle heupen hebt, vermijd dan jurken die nauw om je buik en taille passen. Let op je onderlichaam door korte jurken en sexy spleten in rokken. Zet in op gewone tops en verticale cuts. Een diepe V-hals zorgt ervoor dat het bovenlichaam smaller lijkt.

  • Zandloper figuur:

Heb je zeer sensuele, vrouwelijke vormen met een smalle taille? Dan vermijd je strakke en heel korte jurken, deze kunnen je lichaam optisch vernauwen. Ook voor omvangrijke of flodderige silhouetten zijn niet geschikt. Deze verbergen je vrouwelijke rondingen. Ga staan ​​en doe smalle - maar niet te smalle - sneden. Goed passende getailleerde vormen met V-halslijn, die het decolleté benadrukten en de figuur kleiner maakten.

  • H-vorm:

Reken je voor het sportieve type vrouw met een atletisch lichaam, waarbij de schouders en het bekken even breed zijn en de taille slechts licht is gevormd? Benadruk de verticale kant van het lichaam. Houd je vingers van tule en kant, dit past niet bij je androgyne type. Grijp harmonieuze proporties en strakke toppen. Werk met geraffineerde rimpels en subtiele draperingen, vooral in het onderlichaam. Je kunt goede lange jurkmodellen dragen. Opvallende accessoires en hoge hakken geven je look een vrouwelijk tintje.

  • Eeuwig jeugdig:

Ben je gevoelig en petite, met kleine vrouwelijke rondingen? Houd vervolgens uw handen van de huid-strakke modellen. Plooien, volants en geplooide rokken zijn veel beter geschikt voor uw figuurtype. Korte modellen en grote prints zijn ideaal voor u omdat u meer aandacht besteedt aan uw slanke figuur. Glanzende, satijnen en iriserende stoffen geven je silhouet meer vorm.