Cadeaus voor sportfreaks Dat wilde je altijd al hebben

Weet je dat? Je wilt een echte sportfanaat een plezier doen en weet niet wat. We hebben enkele interessante suggesties voor je ...

Het is moeilijk om een ​​sportliefhebber te schenken - iedereen kiest tenslotte zijn eigen sportuitrusting, we gaan op zoek naar coole gadgets, ongewone uitrusting en grappige verrassingen.

1e techniek

Technologiegeschenken hoeven niet ingewikkeld te zijn. Garmin's Forerunner 10 GPS-onderstel is een van de gemakkelijkst te gebruiken: u kunt tijdens het hardlopen tijd en afstand bekijken, het calorieverbruik of -tempo bekijken en de gemiddelde rondesnelheid meten. Leuk is ook: wanneer je de beste tijd hebt ingesteld, meldt de "Forerunner 10" met je mee. Alles met een druk op de knop - heerlijk eenvoudig. De horloges kosten ongeveer 130 euro en zijn verkrijgbaar via Garmin.de.
Wie is een beetje goedkoper, kan een stappenteller weggeven. Deze onderdelen zijn motiverend - of je nu loopt of jogt. De loopstappometer "Walking Style Three" van Omron kost ongeveer 30 euro, de jogging-variant "Jogstyle" ongeveer 60 euro (beide zijn beschikbaar op Amazon).

2. Water

De zomer begint net zijn beste kant te laten zien. Des te beter dat er een nieuwe strandtrend is voor vrouwen: bikini's gemaakt van neopreen. Sexy stijlen zijn te vinden op Triangl.com, het model "Miami Mint" voor ongeveer 60 euro is een echte blikvanger! De neobubbini's van Wakekiki (ongeveer 80 euro) zijn cool en sportief - en het beste is: ze zijn ook verkrijgbaar met een warme broek. Alle modellen zijn te vinden op Wakekiki.com.
Als het een cadeau moet zijn voor een mannelijke waterrat: wat dacht je van handschoenen zwemmen? Omdat apparatuur in de regen bijna onmisbaar is, omdat ze de training extreem intensiveren: met de handschoenen kost elke Armzug meer kracht. De "Aqua Glove-zwemhandschoenen" Aqua Sphere's op Amazon al vanaf ongeveer 16 euro.

3. Buiten

De meeste mensen blijven proberen niet naar de sportschool te rijden maar eerder om te joggen. Maar waar te gaan met de handdoek, de waterfles en de tas? Een coole joggingrugzak is de perfecte oplossing voor elke sportfreak. In de Nike-winkel is er de "Cheyenne Vapor" voor 90 euro, op Lauf-bar.de kunt u de "Running Backpack X-Treme" van Nathan bestellen voor ongeveer 65 euro.

4. Binnen

Yoga matten als een geschenk? Al, maar als de dingen meer zouden kunnen doen, zou het ook niet slecht zijn. Geen probleem: de Fitness Yoga mat van Flowin (Zalando, 169 Euro) is het perfecte cadeau voor iedereen die graag thuis naar huis gaat! Met de speciale pads kun je over de oefenmat glijden - of je nu met je voeten staat of met je handen in de push-up. Deze mix van stabiliteit en glijden is de ideale full-body workout. Inbegrepen is een trainings-dvd, de trainingshandleiding, pads voor de voeten, handen en knieën en een stevige opbergtas.

5. Plezier

Het leven is serieus genoeg, geef iets weg dat leuk is. Longridge's "Potty Putter - De toiletgolfset voor het toilet" van Longridge (Amazon, ongeveer 15 euro) zorgt voor een lach: deze Mini Green past direct voor het toilet, met de golfclub kun je je puttingvaardigheden oefenen tijdens het zitten, De speciale bonus: Inbegrepen is een bord "Niet storen" voor de deur van het toilet, dat zegt "Golf in uitvoering"!

6. Liefdadigheid

Degenen die niet alleen graag mensen blij maken, maar ook iets goeds willen doen, kiezen de "vuile tas" van Deuter: De schattige, oranje zak die 3 euro kost, fungeert als vuilnisbak in het wild. Deuter doneert 1 euro van elk verkocht stuk aan de organisatie "Bergwaldoffensive", die het behoud van bergbossen ondersteunt - tot nu toe zijn er meer dan 20.000 euro bij elkaar gekomen.