Fitnessapparatuur Beter leven: tijd voor dumbells!

Trendscout Achim Sam (31) heeft zijn zinnen gezet op iets - en daarom upgradet zijn huis. De nieuwe fitnessinstrumenten zijn chic, trendy en handig.

Photo Gallery

Ik ben net verhuisd van de provincie naar het hart van Hamburg. Motto: nieuw appartement, nieuwe man! Ik heb besloten om de plaats exclusief te leveren met Zweedse massaproducten (als dat mijn saldo mogelijk maakt). En nu wil ik eindelijk mijn speklaag neerleggen, zodat ik zonder zuurstofmasker op mijn vijfde verdieping aankom - wat weliswaar genant is voor een man van mijn leeftijd! Dus ik ben op zoek naar fitnessapparatuur. Maar niet off-the-rack - oefen fietsen die slim zijn, niet stofzuigen achter de bank of ergens anders na de eerste training, en maken me prachtige pijnlijke spieren.
Ik wil dat dumbbells & Co. laten zien!
Wanneer mijn pomp al slaat zonder sport in het akkoord. Het twee jaar oude bedrijf is gespecialiseerd in esthetische fitnessapparatuur, verviervoudigde de verkoop binnen die tijd, ontving verschillende prijzen en werd genomineerd voor de Design Award Duitsland 2011. Ze zijn trendy, dus dat ben ik: het vintage springtouw dat ik moet hebben! De dumbbell voor krachttraining is nog mooier - maar zonder een monstergolf in de tas (3350 Euro!) De powertoren van walnoot blijft meer een droom voor buik weg, rugtraining en stuiterende biceps. Maar de steenkool bereikt amper de push-ups.
Laten we gaan!
Nu begint mijn dag met Survivor's "Eye of the Tiger" - 3:53 minuten touwtjespringen zoals Rocky Balboa. Brutal. Daarna gaat de cursus verder op de vloer in de steun en eindigt in de badkamer - de kettlebell in de ene hand, de tandenborstel in de andere hand. Ga uit bed, naar de privé-gym: ik leef in stijl - en op zijn best!
In onze fotogalerij laten we 4 hometrainers zien met stijl.